Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lizka903

Pomozcie bo czeka go smierc;(;(

Polecane posty

Gość lizka903

PILNA SPRAWA ! ! ! Moja koleżanka jak dziś wracała po szkole zauważyła samotnego szczeniaczka (ok. 3 miesięcy). Była już z nim w lecznicy i jest zdrowy, lecz jej tata dał jej czas do jutra żeby mu znalazła dom, inaczej go uśpią. Nie moze zostać w ich domu bo jej dwa inne psy by go rozszarpały... :( Robi co może, dzwoniła już nawet do ogranizacji lecz powiedzieli że samemu trzeba go dowieźć, a jest z okolic Nowego Sącza... DZIEWCZYNY POMÓZCIE jak możecie, porozsyłajcie ten link np na gg, nk, fb itp. Z dziewczyną można się skontaktować za pomocą strony: www.szafa.pl/profi/olcia_19945 POSZUKAJMY WSPÓLNIE MU DOMKU ! ! ! NIE POZWÓLMY GO UŚPIĆ ;(

Gość ej co wy pieprzycie?
To nie jest szczeniak trzymiesieczny! Uważam ale może sie myle ,(jesli tak to przepraszam) że to wasz pies i chcecie go oddać.A że tak spytam jakim prawem chcecie go uśpić? Może ktoś na niergo czeka(jeśli rzezcywiście to nie wasz pies)Może się zgubił tylko? Jesli jednak jest tak jak piszesz jedz do weta na krakowska i spytaj czy nie przechowają go do czasu znalezienia właściciela,nowego opiekuna.Trzeba go koniecznei ogłosić w ogłoszeniach sądeckich i innych, na słupach w realu,europie,carrefourze,tesco i w miejscu znalezienia!

Gość lizka903
to nie moj piesio;( ja tylko link rozpowszechniam moze go ktos wezmie bo chca go zabic;(

Gość rozbrajacie mnie
a tych provo to ja nie lubię

Gość ej co wy pieprzycie?
napisałam chyba najlepsze wyjscie na ten czas,tak? wiec pytam czemu nikt sie nie pofatyguje do tego weta na krakowska? Jestem z sącza i jeśli sciemniacie to ja się tego dowiem dziewczeta a wtedy pogadamy sobie inaczej..(i nie to nie groźby,ja nienawidze jak zwierzeta źle sie traktuje ,jak przedmiot i wciska ciemnote innym jeszcze)

Gość lizka903
kurwa mac wezcie sie ogarnijcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rozsylam link by psa ratowac a wy pierdzielicie glupoty znalazlam to ogloszenie na forum jak ci sie nie podoba to nie czytaj!!!!!!!!!!!Chce pomoc pieskowi by idiota go nie uspil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość eliza odbierz gg
nich lepiej pusci pieska wolno..niz ma go uspiac. To nie jej pies. I na pewno sie zgubił!!

Gość eliza odbierz gg
odbierz gg i napisz do tej panny na szafa pl bo nie mam loginu! co ma zrobic! skopiuj to co ci na gg napisałam!

Gość lizka903
odebralam pisalam jej to!! ona chce 250 zl za kuriera;/ tak jej zalezy by pies zyl

Gość jgjddgkjgdk
Gdzie jest zdjęcie pieska?

Gość do schroniska oddac lepiej
nie wierze ze nie ma w nowym saczu..a ciuchy takie sobie, akurat byłam. A piesek sliczny!!!!!!!!!! lepiej go an dwór puscic! niech zyje i niech ktos inny go znajdzie! A nie uspiac! to niehumanitarne!

ale czemu nie odda go do schorniska? moze sama eliza poszukaj i zadzwon! powiedz ze chca uspac! to nie fair..jakby psa ktos inny znalazł to by zyl!

Gość lizka903
To sobie blokuj bedziesz miec na sumieniu ze nie pomoglas!! Jak mam wstawic do kafeterii zdjecia!!!

Eliza chcesz tego pieska??? na pewno? Mój facet Ci go przywiezie:) zamiast kuriera.

Gość lizka903
mowilam jej to a ona ze ojiec albo go uspi albo da koledze by na lancuchu siedzial;( a ja chcialam zeby mial normalny dom;(

Gość lizka903
jak ktos chce pieska mam nr do tej dziewczyny

jestem na gg odpisz czy chcesz tego psa ale nie stac ciebie na kuriera. Moj facet i tak nie spi w nocy i rano jezdzi.

ale ten pies ma pecha..;/ eliza napisałam ci na gg..wiadomosci. Odbierz jak podasz adres tej idiotki i swój to gratis tego pieska mój facet ci przywiezie.. sama mam pieska i nie wyobrazam sobie uspac psa! Ja miałam 4 zguby..i były w domu i jednak pogubiły sie..wiec on albo sie zgubił..albo ktos go wyrzucił. jak go chcesz to odpisz mi na gg.

co za idiotka..napisz jej to na szafa.pl/./ psa sie bierze do domu na max 3 dni do tygodnia rozwiesza ulotki i czeka. Albo do schorniska daje. Nie ma schroniska w nowym saczu? A nie usypia!!!! U mnie było 4 pieski. I kazdy okazywał się zgubą. A jeden własciciel miał łzy w oczach..jak go brał ode mnie..

Gość lizka903
napisalam ci na gg odpisz szybko bo kolezanka chce tego psa i ci adres poda napisala do ciebie

Gość lizka903
piszesz na dobre gg moje gg to 36134646

Gość tato twojej kolezanki...
... to chyba jakis psychol. "Pomozcie bo czeka go smierc" ????? Nie po to sie zgarnia zwierzaki z ulicy, zeby je pozniej usypiac, jesli sie samemu nie ma ochoty ich zatrzymac. Kolezanka zabrala psa z ulicy i teraz ten pies ma wybor: albo ktos go wezmie albo smierc. (!!!!) A moze po prostu go wypuscic, ktos inny sie nim predzej czy pozniej zaopiekuje. Zreszta sa przeciez schroniska, a skoro twoja kolezanka ma na tyle dobre serce, zeby zaopiekowac sie bezdomnym psem, to tymbardziej powinno jej tego serca wystarczyc na dostarczenie psa do schroniska, chocby to bylo niewiadomo jak daleko......Tez mi kurva dobrodziejki sie znalazly....

Gość lizka903
kurw!!!!!!!!!!!!!!! to nie moja kolezanka tylko w cudzyslowiu ja mieszkam w minsku mazowieckim a ona w nowym saczu po prostu kocham zwierzeta i link przesylam by uratowac piesia|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na ten gg ci pisałam. to podaj telefon. A jaki ma nr gg ta digital gril? Ta od pieska. nie bede sie logowac na te szmaty szafa..aby cos tam napisac..

Gość lizka903
do schroniska oddac lepiej odpisz mi na gg;/

Gość A jesteś tam zarejestrowana?
To znaczy w tym serwisie? Bo ja nie mogę tam wysłać posta do tej dziewczyny. Z tego, co mi wiadomo, w ambulatoriach w każdym mieście weterynarze przechowują zwierzęta przeznaczone do adopcji. Ewentualnie ta dziewczyna może podzwonić do klinikach weterynaryjnych w Nowym Sączu, wyjaśniając, jak tragiczna jest sytuacja i prosząc, by wyjątkowo wzięli pieska. Ewentualnie może jeszcze skontaktować się z TOZ-em w Nowym Sączu: 18 4437124 http://www.toz-nowysacz.pl/). Zajmują się oni właśnie adopcjami zwierząt. A jeśli byłyby jakieś problemy z rodzicami, którzy chcą to zwierzę uśpić, to można powiadomić jeszcze umundurowaną Straż do Zwierząt: http://strazdlazwierzat.com.pl/contact/.

Gość lizka903
ona tego nie zrobi;/