Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

...

Polecane posty

Dzisiaj i wczoraj i przedwczoraj i przedprzedwczoraj i przedprzedprzedwczoraj i pzedprzedprzedprzedwczoraj i przedpzedprzedprzedprzedwczoraj i przedprzedpzedprzedprzedprzedwczoraj i przedprzedprzedpzedprzedprzedprzedwczoraj... przegrałem wszystkie dni które upłynęły od mojego urodzenia...

no nie mogę ,naprawdę - załóz o tym temat. ja pierdole, dziecko ma radoche. :O🖐️

własnie chciałam napisać o tym.. ale Ona napisze,ze ma w dupie opinie innych, przecież jest taka zajebista,jej średniowieczna uroda powala :classic_cool:

który temat proszę napisz mi :classic_cool: nie nazywaj żałosnym kogoś kogo nie znasz,''kim Ty jesteś żeby mnie oceniać? '' pamiętasz swoje słowa? Czy już z główki wyleciały?

Troche wyrozumiałości:) Dziecię specjalnej troski szuka uwagi i poklasku , a że w relanym życiu sie nie udaje , to szał robi na kafe :P

Przeczytałam i jakoś nawet na tamtym topiku jest więcej obraz na Ciebie jakie bzdury pieprzysz. To nie jest przykre Noxi, że ja i Niedziel możemy zachowywać się od rzeczy a i tak mniej osób nas pojedzie niż Ciebie? I Noxi dla Twojej prywatnej wiedzy chciałam Ci coś powiedzieć, ale nie będę się zniżać do tego by cokolwiek Ci udowadniać. Kto mnie kiedyś czytał na tematach o samobójcach ten wie 🖐️

hahahah no ja dre łachaa sama do siebie :D:D:D haahahahhaah NOXELIA jesteś zajebista :D:D:D

Niedziel - ale czym Ty się martwisz?że nikogo nie obchodzisz? Ja też nie. No może niektórych przyjaciół ..a tak w rodzinie to wszyscy mają na mnie wyjebane,co do znajomych to też raz są raz ich nie ma,człowiek zawsze JEST SAM ;) Ja mam pełno znajomych i co? i doopa blada. Bo to są znajomi na imprezy,na jakieś spotkania,od piwa. A tak naprawdę to moje życie jest zjebane - więc nie jesteś sam.

Noxelia - od kulturki i niedziela to Ty sie odpierdol ok ? kultura żmija? to spójrz na siebie,wylewasz ten jad,kompleksy biorą górę.. to wyłazi jak tylko widzisz laskę ładniejszą od siebie na fotach gdziekolwiek.. popracuj nad sobą i oceniaj innych.