Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

...

Polecane posty

No to sobie idź Niedziel za przeproszeniem. Jestem w podłym nastroju i co? I gówno, nikogo to nie obchodzi bo jak zwykle ja mam pomagać każdemu ze wszystkim. Bo ta się pokłóciła, bo tamta sramta, bo sprawa w sądzie, bo chłopak wysłuchuję ton problemów innych. Palnę sobie kiedyś w łeb to jedyne czego będą żałować, że nie ma osoby która wysłucha. Takie życie, ale nie pierdole o tym na forum non stop

Pierdolisz teraz Kultura. Bo jakby ci nagle zabrakło tego wysłuchiwania problemów innych, jakbyś została sama jak palec to byś zatęskniła za tym wysłuchiwaniem problemów innych.

ale właśnie nie.. mam zajebiste zycie o jakim Ty mozesz tylko pomarzyć,problemy które opisałam to problemy zycia codziennego i tak naprawdę nie powodują,że jestem taka jak TY - wredna świnka piggy ,która ma rentę i tyle. A co do urody - kochana,ja bym kanałami popierdala z Twoją twarzą,serio :) Nieskromnie powiem ,że przy Tobie złotko,to ja jestem seksbombą.

Noxelia, ja nie wiem jak można być pełnym hipokryzji. Ale widać można. Ja się żalę na forum? Kurwa raz na ruski rok słabszy dzień a pasożyty już wsiadają. A nawet jak tak to chuj Ci do tego, skoro masz zajebiste życie to z niego korzystaj, a jak życzysz mi śmierci to mi ją załatw, z chęcią się poświęcę byś mogła się wykazać. Ale nie jesteś zdolna do jakiegokolwiek działania tylko pierdolisz

NIEDZIEL - Ty nie chcesz uwierzyć,że możesz być kimś , wydaje mi się,że boisz się zmienić swoje życie.. za bardzo przywykłeś do tego i tu lezy problem! :O 🖐️ ja pierdole teraz kazdy z kazdym bedzie sie tu klocil?

Niedziel, rzygam tymi problemami. Obcym łatwiej pomóc niż im, bo od obcych niczego nie oczekuję. A od znajomych i rodziny tak, ale ja jestem taka twarda i sobie poradzę, więc brońcie boże by zaproponować mi pomoc. Takie coś nazywa się chyba śmietnik emocjonalny.

tak kochana ,pogódź się z tym,że inni mogą być ładniejsi i mądrzejsi od Ciebie :D więc nie pisz kochana,że jesteś taka ładna bo szału nie robisz..🖐️

Noxelia - a groziłaś i życzyłaś nie raz. Kto nasyłał na jakąś dziewczynę , swojego chłopaka? :classic_cool:

yhym teraz trzęsiesz portkami , noxii ja bym wyszukała - ale mi sie nie chcę - mam ważniejsze sprawy. Zapewne nie ja jedna to widziałam :):) 🖐️

tak? mi wczoraj wleciało takie wielkie coś i nijak nie mogłam tego zabić :(

Powiedziałas, że nigdy nikomu a to różnica tych wyjątków masz chyba z tysiąc. Poproś modów to może Ci udostępnią, baw się dobrze wampirku i pocałuj mnie w żmijowy ogon🖐️ Nie zabijaj much Niedziel