Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja niby jestem ładna

Orgazm RAZ i brak ochoty na więcej. ???

Polecane posty

Od kiedy zaczęłam współżyć (a będą to już 4 lata), miałam dwóch partnerów seksualnych. Z drugim trwam obecnie w związku od blisko trzech lat. Problem w tym że jak dojdę to... Koniec. Automatycznie odchodzi mi ochota na dalszy jakikolwiek seks, automatycznie staję się aseksualna, a czasem nawet zdarza się że po orgazmie jestem rozdrażniona. Dodam że współżycie z partnerem mamy udane, bardzo udane, powiedziałabym, ale co z tym jednym orgazmem? Dlaczego od razu jak tylko opadnę po tym uniesieniu tak bardzo mi się odechciewa? Dziwne to, i próbowałam to jakoś psychicznie/mentalnie zmienić, inaczej się nastawiać przed i dalej nie wiem co jest grane.

Gość stefanoo
koło 30-stki zmieni ci sie to

Gość stefanoo
bedziesz dojrzalsza i znacznie wiekszą ochotę na seks

Gość wkurzona złotowłosa
Taaak. Wmówili babom, że muszą się pieprzyć godzinami, że muszą mieć orgazm za orgazmem i teraz jak któraś nie ma, to jest to "nienormalne"... :O Ja też tak mam, po tym jak dojdę muszę odczekać koło godziny, nim znów w ogóle będę mogła pomyśleć o kolejnym akcie. Toż to zwyczajnie ludzki organizm działa w ten sposób...

Gość nie ma jest
tak, to jest normalne. Sa kobiety, które wielkorotnie szczytuja w trakcie seksu, są tez takie które w ogole nie mają ochoty na dalszy seks po orgazmie. Widac , Ty należych do tych drugich i zupełnie nie wiem dlaczego miałby to byc dla Ciebie problem

Gość trzeba wiedzieć gdzie szukać
stefanoo--ale z ciebie debil :D

Gość eelina72
wiesz po co natura dała orgazm????????? żeby się człowiek na śmierć nie zaj...bał (:

Gość no to ja jestem nimfomanką
bo mogłabym już za chwilę kontynuować moim marzeniem jest facet który by miał taki temperament i możliwości jak ja

Gość anże_lla
ja chwilkę odczekać i mogę dalej, ale już trudniej mi dochodzić

Gość no to ja jestem nimfomanką
kiedyś pobiłam rekord z facetem 10 razy w ciągu jednego dnia... nazywam to rekordem bo on ledwo dał radę

Gość rogero
A czy sama tez sobie robisz? I co, jest tak samo? Rózne kobiety mają róznie, jedne moga wiele razy raz za razem (nawet co 20-30s jak juz wejda na wysoki poziom), inne mają dosc po razie. To normalne ;)

ja mam podobnie jak ty Po orgazmie nie mam ochoty na następny orgazm bo mam trudności z dojściem do drugiego ale jak partner by chciał włożyć bez dotykania łechtaczki to nie ma problemu jest przyjemnie

Gość BORBET B
NIE LBUIE PLOSKICH DURG AEL LBUIE AANL OARJT?

Mężczyznom po orgaźmie zazwyczaj też się już niewiele chce więc po prostu musicie popracować nad tym żeby przeżyć to jednocześnie ;)

Gość Mateurż
Mi tam pała stoi twardo zawsze wszendzie i niezaleznie od ciśnienia, i prawda NIE. ze opada po spuscie stoi jeszcze mocniej!!! KURY!!!

Gość Adrjan
Kiedy już strzelę yogurtem i pała opada a anus się zwiera, to rzeczywiście nie jestem w stanie kontynuować trzepania kapelana. Wówczas wsadzam sobie palec w cipę i strzelam palcówę. Rzal mi niedorozwiniętych ludzi, posiadających jedynie 1 typ genitaliów. JEBAĆ SUMMER19 I TWOJĄ STARĄ.

Gość Chłopacy.
MY LUBIMY JEBAC AZ PO SAME MIGDAŁY

Ja też tak miałam. Byłam z partnerem 2,5 roku. Jeden seks i spać. Niedawno się rozstaliśmy. Zmieniłam partnera i mogę bez przerwy. Tego eks kochałam ale niestety nie pociągał mnie seksualnie i to była przyczyna mojej niechęci do seksu. Obawiałam się, że moja aseksualność to mój poważny problem. Okazało się, ze nie do końca:)

Gość dziewczyyynyyy-to
zupelnie NORMALNE,ze po orgazmie juz nie macie ochoty na wiecej! O to wlasnie chodzi,ze rozladowuje sie napiecie!!!!!!!!! jest rozladowane i dalej przytulanko i spankoa nie wieczne pieprzenie sie!!!!!!!!! Jesli szczytowalas -to wlasnie o to chodzilo,ze bylo super!!!!!!!!! Ile mozna! po co???-bez przesady!!!!!!!!!

Gość cowytamwiecie
trzeba wyczuć ten moment, kiedy można dalej. Zaczniesz pieścić ponownie za wcześnie to przejdzie ochota, bo cipka jest jakby przeczulona. Za póżno - też nic z tego, bo się kobita rozleniwi i będzie chciała raczej spać niż kontynuować. Najlepiej tak, gdzieś cztery pięć sekund po końcowym pulsowaniu i to raczej delikatnie, powoli się rozkręcając. I można tak i kilka razy - tylko cierpliwości.

Gość do cowytamwiecie
Wszystko to jest sztuka. Doprowadzanie kobiet do wielokrotnych orgazmów to nie umiejętność którą się ma, trzeba się uczyć, zawsze. I naprawdę warto, bo widok szczytującej kobiety jest piękny. Stąd ja polecam wejść http://www.bibliaseksu.pl/k2/ i wygrać biblię seksu. Można się sporo nauczyć.

Gość HRABLEWSKI.
JA WIEM.

Gość koŃ.
CZAS NA SPLOSHING KURWY!!

Ja to w sumie miałam tylko 2 partnerów seksualnych ale z kazdym ciezko mi dojsc do orgazmu.niby wszystko jest ok.obecny partner podnieca mnie no i uwielbiam sie z nim kochac.ale jednak cos jest nie tak.moze juz taka jestem ale jesli wiecie jak to zmienic to słucham...

Gość fi_fee
To zależy od wzajemnego dopasowania ;) ja wcześniej miałam zawsze tak, że po orgazmie miałam dość i tylko czekałam aż się skończy, a z obecnym partnerem mam tak, że podniecenie chwilowo maleje, ale nadal mi przyjemnie i potrafię dochodzić po kilka razy - bajka...