Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BIEDRONKA I SEKS

JAK ZŁAPAĆ KOBIETĘ NA CIĄŻĘ ??? TO PROSTE JAK BUDOWA CEPA :)

Polecane posty

Gość BIEDRONKA I SEKS

TRZEBA PO PROSTU ZAŁOŻYĆ PRZEBITA PREZERWATYWĘ. TAKIE MOŻNA CZĘSTO SPOTKAĆ W BIEDRONCE, BO PRACOWAŁEM TAM I WIDZIAŁEM WIELE RAZY, JAK PRACOWNICY DLA FRAJDY SZPILKĄ PRZEBIJALI GUMKI, A POTEM WPADKA I WIĘCEJ DZIECI I WIĘCEJ LUDZI NA ZAKUPY DO BIEDRONKI - TAK NAS UCZĄ :)

Gość rozbrajacie mnie
:D

Gość BIEDRONKA I SEKS
AHA PRZECIEŻ MOŻNA NIE ZAKŁADAĆ GUMKI - KTOŚ BY POWIEDZIAŁ, ALE KOBIETĘ TRZEBA OSZUKAĆ, A JAK JEST ONA PODNIECONA TO NIE BĘDZIE POD LUPĄ SPRAWDZAĆ PREZERWATYWY CZY MA DZIURKĘ, CZY NIE MA - KOBIETY NIE SĄ SPOSTRZEGAWCZE :) A POTEM ZDZIWIONE, BO JAK I SKĄD !!!

Gość BIEDRONKA I SEKS
A CO SPRAWDZASZ POD LUPĄ GUMKI ? NA PEWNO NIE... A TERAZ WSZYSCY PRZEBIJAJĄ SZPILKĄ GUMKI...HAHAHA :) OTO DOWÓD JAKIE KOBIETY SĄ NAIWNE

Gość BIEDRONKA I SEKS
DO CZASU JAK SIĘ OBUDZISZ Z PALCEM W NOCNIKU I KUPĄ PAMPERSÓW... WTEDY DOCENISZ CO STRACIŁAŚ. NO CHYBA, ŻE UPRAWIACIE PENTING...HAHAHA :)

wlasnie w tym rzecz ze chcialabym sieobudzic z reka w nocniku i kupa pampersow:D chyba nie czytales mojego tematu...chce miec dzidziusia

Gość BIEDRONKA I SEKS
NIE CZYTAM O MARZENIACH, ALE JE SPEŁNIAM, WIĘC DO ROBOTY KOCHANA !!! NO CHYBA, ŻE TRAFIŁ CI SIĘ ŚLEPY OGIER...:)

Gość vovoj
nie pentog a petting tluku

Gość pytanie po co łapać kobiete
na ciążę, żeby potem płacić im na wychowanie ? Niech same wychowują, my jesteśmy od zapylania :)

Gość pytanie po co łapać kobiete
moją starą tak samo zapylił mój stary i ...odfrunął ...dlatego nie mam częśći mózgu, zabrał ze sobą bo nie miał swojego

Gość nieodwracalny trud
Ja nie pracowałam w biedronce ale znam sie na prawach konsumanta. Zadzwoniłam już do redakcji kafeterii oraz do rzecznika praw konsumanta. Sprawdzą cię (po uzyskaniu IP od kafeterii) czy mówisz prawdę. Jeśli tak to będą kontrole w Biedronkach jeśli kłamiesz to tylko zapłacisz grzywnę za pomówienia pod adresem sklepów Biedronka. Czekaj na policję. Pozdrawiam.

Gość femi :))
Żałosny faceciku! Nawet nie wiesz, że za pomówienie można pójść siedzieć! Zamiast dziurawić gumki będziesz niedługo nadstawiał dupy współwięźniom cienki bolku.