Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qazplmwsxokm

plamienie zamiast okresu

Polecane posty

hej wiem ze tego juz bylo duzo ale mam pytanie dziewczyny jak sadzicie co to moze byc , w dzien spodziewanej miesiączki dostałam brązowego plamienia myślałam ze rozkręci się ale tak cały czas jest prawie juz drugi tydzień , czytałam ze takie plamienia soe objawem zaburzenia hormonów .ale także objaw ciąży , parę dni temu zaczęło robić mi sie słabo i duszno ale tylko w cieple dni ale to podobno może być spowodowane chorobą serca, dodam jeszcze ze miałam stosunek z chłopakiem ale byliśmy zabezpieczeni i on uważa ze nie możliwe żeby to była ciąża, dziewczyny pomóżcie :(

Gość dddsdsd
no dobrze a jeszcze napisz srasz na miekko czy na twardo?

Gość joasia1987
lekarz....

Tez mialam podobnie plamilam tak tydzien potem sie pojawil okres ktory twal kolejny tydzien a to wszystko przy jedzeniu tabl antykoncepcyjnych z tego co wiem to si enei powinno tak dziać. Na domiar złego niemilosiernie mnie przez 10 dni bolal brzuch do dzis nei wiem co to bylo. Mialam tak meisiac temu a teraz okresu nei moge dostac spoznia mi sie ;/ wiec moze lepiej idz do lekarza...

Idz lepiej do lekarza albo czekaj co bedzie sie dalej działo ;/ moze cie zbada i cos zaradzi na to. cięzko stwierdzic