Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zepsuł mi sie shift ;0

czy te bransletki są teraz modne/ czy to jakieś inne?

Polecane posty

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=kolorowe%20bransoletki%20gumowe&rlz=1W1ADSA_pl&gs_sm=e&gs_upl=4577l6973l0l13l12l0l1l1l0l387l2246l0.5.3.2l10&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1259&bih=594&wrapid=tlif130820837344611&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi widziałam wczoraj chyba ze 2-3 osoby na reku miały takie jakby cienkie gumki jak gumki do włosów , obydwie miały w tych samych kolorach - zółty niebieski i czerwony najpierw myslalam że to ktoś sobie założył jakies nitki na reke czy gumki do włosów ale teraz mysle że to było wlasnie to , czy to teraz jest modne? czy mają jakas nazwe?

tzn nie chodzi mi o takie szerokie co byly modne kilka lat temu z różnymi napisami tylko te cienkie http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=bransoletka+gumowa widze że tu są po złotówce - czy więc nie jest tandetą i obciachem nosić na reku chocby 3 takie czyli warte 3 zł ?!?!1 dlaczewgo ludzie w polsce nie mają własnego zdania i gustu i robią to co inni/

Gość ghgggh
brzydkie

wiem ,że brzydkie ale czemu ludzie robią to ? albo wszyscy noszą lilou/charms...nikt nie nosi czegoś innego bo zostanie uznany za dziwaka/biedaka itp.

Gość n noiio
ja nosze to co mi się podoba. większość rzeczy mam z ciuchlandu :) wiem, że nie o tym jest temat tylko o branzoletkach ale ja ubieram to co mi sie podoba a nie to co jest modne. a czesto zaczynam coś nosic zanim jest modne np tuniki w kwiatki miałam zanim stały sie modne.