Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Je taime mon amour

Przykłady idiotyzmu współczesnych młodych ludzi...młodzieży

Polecane posty

Gość Je taime mon amour

Ja dam jeden w który aż nie wierzę film o latach 70-80... a ktoś jakiś młody mówi 'film ma wiele niedociągnięc np. ktoś sie przewinał na drugim planie i miał raybany ' A w tamtych czasach nosiło się takie okulary w grubych oprawkach itp. podobne do raybanów a raczej raybany podobne do tych starych mytslalam że to żart ale on szedł w zaparte

Gość yytttyty
nic nie rozumiem :O

Gość albo jak 15-latki sie
wypowiadaja o czasach PRLu :/

Gość Je taime mon amour
sama jestem z pokolenia końca lat 80 ale róznice miedzy powiedzmy 22 latkami a 18 latkami to przepaść bez dna...czemu oni są aż tacy głupi? ja też nie stałam w kolejkach w PRLu , nie żylam w tamtych czasach ale mam jakiś ogląd...

Gość Je taime mon amour
dla nich liczą się tylko marki, moda, kasa....tępe pustaki bez wartości wszędzie widzą tylko logo, dolary mają w oczach ;/

Gość dffdffdfdfdfdfdf
Nie sądzę że wszyscy ...

Gość ghrhr
co jest z tymi ludzmi ze kazdy mówi że od rocznika 91 to wszystko nagle stępiało

Gość
Nie wiem, acz nie wnikam w co się stało, oprócz tego że ludzie z rządu starają się żeby społeczeństwo było głupie ...

Gość
Tak zgadzam się, nie ma szans wyrobić się z programem, to co nam dają przewyższa 90 % (matematyka) ale trzeba gnać dalej na wariata. Sam chodzę i widzę co się dzieje ...

Gość wybacz ale ja jestem rocznik
86 i byłam w gimnazjum i nie uwazam siebie ani moich rowiesnikow za tepych. mysle ze oglupia dobrobyt w ktorym zyja dzieciaki urodzone po 90 roku, bo wczesniej bylo ciezko, wiec trzeba bylo kombinowac, tak rodzila sie kreatywnosc i szacunek dla innych wartosci niz kasa.

Gość brzydullla
Dam przykład koleżanki (19 lat) to było przed maturą: przegląda opracowania lektur i przy królu edypie była epoka: "starożytność/antyk" a ona się mnie pyta: A ten edyp to w końcu straożytność czy antyk? hahahahaha :D:D:D DNO

Gość
ba, to widzę jest zaledwie 3-4 os z którymi warto rozmawiać z 30 . Z tego 1 normalny . Chłopak ze wsi ale człowiek 1 klasa . A ja jestem komunistą a 28 os nie wie co to znaczy ...

wybacz ale ja jestem rocznik nie mowie tutaj o 100 % populacji wszędzie są wyjątki !!! kiedyś rozmawiałam z moim dawnym nauczycielem od geografii i sam przyznał ze gimnazjum to jedna WIELKA pomyłka. widocznie coś w tym jest !!!!

To fakt ja urodzilam sie w 90 roku i jak patrze n moich znajomych z rocznika 91... ty tylko rok roznicy ale ...to doslowna przepasc

A najbardziej mnie śmieszy, jak młode dziumdzie, tuż po studiach, dostają, najczęściej na zasadach wszechobecnego w tym kraju nepotyzmu, pracę w IPN-ie i potępiającym gestem wskazują otipsionym paluchem na tych, co lojalki podpisywali za komuny:D

Gość
Kto myśli że Polska zaznała prawdziwej komuny lenina,marksa ??

Gość majova
mam 35 lat i mnie rozbroiło jak dziewczyna 18 letnia założyła że żyłam zawsze za czasów komuny i że dostałam mieszkanie za darmo bo była komuna :D

Gość
heh, nastąpiła zmiana stołków i polska idzie na dno ...

Starsze pokolenie - a pamiętacie, jak "rzucili" pomarańcze?:D Najgorzej, jak te kubańskie się trafiły - skóra gruba jak papier ścierny, gorzkokwaśne, ble. Ale się jadło, bo nic innego nie było. Za cukrem całą rodziną się stało:D

Gość
I to były czasy, gdzie człowiek coś doceniał ...

Gość a wiecie co mnie śmieszy
To jak osoby o zaledwie kilka lat starsze wypowiadają sie o młodszych :D 'Bo ja jestem z '90 a ci z '92 to już debile' :D:D ŻAŁOSNE!!

Wszystko docenialiśmy! Jak moi rodzice uciułali kasę i kupili używany magnetowid:D Szpan był, że nie tylko video, ale MAGNETOWID, czyli z możliwością nagrywania. Jakoś filmów - bezcenna:) Były to filmy przyrodnicze o życiu mrówek:D

Gość
a ja z 96 i wypowiadam się o rówieśnikach .

Gość brzydullla
ja jestem z 92 i musze przyznac ze to jest rocznik debili

Gość jij8i4ju4rn
zgadzam sie banda pustakow debili zapatrzonych w siebie egoistow i dupkow

Gość
To wina Jaruzelskiego że upadł kraj, ja bym prowadził jak by trzeba było działania wojenne i wymusił wsparcie sił układu Warszawskiego .

Gość dtry5eyh
Najbardziej to mam polewkę jak 19-21 lat gówniarze wielcy kurwa krytycy krytykują dzieła kina np "Pulp Fiction", gówno wiedzą o tym filmie jedynie tyle co zdążyli przeczytać na filmwebie i błyszczą, wielcy kurwa krytycy od 7 boleści, że film jest tandetny, ma niedociągnięcia i jest nierealny za to kurwa te ich Transformersy i Avatary to naprawdę tak wspaniałe i realne filmy że hej :)