Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dizanerka z Warszawy

15 lat, 156, 82 kg- co sadzicie o mnie?

Polecane posty

:) Inteligentna, lubiaca zabawe i sluchajaca dobrej muzyki:)

Ej nic o mnie nie myslicie :(

Gość nie znoszę takich typów
a co mamy mysleć? Że skoro jesteś hipopotamem w tym wieku, to strach pomyśleć jak będzie dalej :( Może dobijesz do 150kg

Gość dfghdthuftg
Nic nie sądzę, bo Cię nie znam. Jesteś jaka jesteś i tyle w temacie.

Gość sadzimy ze masz okropnych
rodzicow ze cie tak utuczyli... jakbys byla starsza, to bysmy sadzili, zes glupia, ze sie tak utuczylas sama, ale w tym wieku to winni są jeszcze rodzice

Gość myszka mikiki 2011
skoro piszesz wiek, wzrost wage to widać chcesz się upewnić czy takie właśnie powinny byc twoje współczynniki. Nie powinny kochaniutka. Wg kalkulatora BMI 33,69 - I stopień otyłości Więc zadbaj o siebie, bieganie, pływanie, spacery, rower i zacznij jeść zdrowo a na pewno kilogramy spadną i poczujesz się lżejsza. A jaką muzykę słuchasz?

Jestescie wredne i obrzydliwe!

A lucham Avril Lavigne, Rhiannym, Lady GAGU, Katy Peery a z polskich to Dody i Pectus :)

dobra muzyka to: slipknot, nirvana, system of down, nigdtwish, three days grace, 3 doors down, skillet i tak dalej.. a lady gaga to shit dziewczyno ; /:O:O:O:O

Z calym szacunkiem ale te piosenkarki sa super, spiewaja o zuciu a nie jakies gowno ktore ty podalas! I nie jestem gruba ale mam grube kosci!

Doda śpiewa o życiu:D Dobre! No, ale jak byłam w twoim wieku to słuchałam zespołu IRA i byłam zakochana w wokaliście - potraktujmy więc to jako błędy młodości:)

Gość spierdelele
skoro spiewaja o "zuciu" to pewnie debilki :)

Gość myszka mikiki 2011
W tytule napisałaś swoje wymiary i co o tobie sądzimy - więc sama chciałaś takie opinie. A teraz jestem wredna - mam 178cm, jestem w 8 miesiącu ciąży i waże 82kg. A kości też mam grube i nie wyglądałam przed ciążą na chudzielca. Bierz się do roboty, bo za kilka lat to na pewno nie dasz sobie rady z nadwagą. Co do muzyki to nagraj sobie ulubione piosenki i biegaj ze słuchawkami w uszach przynajmniej 3 razy w tygodniu.

Gość dffdffdfdfdfdfdf
Jacek Kaczmarski śpiewa o życiu, a gaga śpiewa o życiu ??

Jestescie i wredne i mi zazdroscicie wszystkiego! Ale czego innego moglam oczekiwac kiedy weszlam na strone dla STARYCH BAB! Tak! Jestescie stare baby i ja swoja swiezoscia i mlodoscia was doluje. A wy jestescie dla mnie niczym, gownem po protu. Ja pisze wiersze i mam dusze a wy nic!

twoje kości ważą 36 kg? Bo tyle masz nadwagi :( No to faktycznie muszą być baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo grube :D

Nie wiem ile wazom ale wiem ze waze sie w ubraniu wiec troche kg spadnie pewnie z 5

Gość spierdelele
to zajebiscie. Nie dosc ze gruben ochydnen baben to jeszcze glany, skory i worki z piachem w staniku zeby cycki byly choc troche widoczne :D

Gość do autorki postu
za kilka lat ty będziesz gówno w lusterku widziała gówniaro. stare baby to masz w nosie, twoja świeżość jest jak przeterminowany salceson, tylko pies zdesperowany się na to zuci. Nie tylko ty piszesz wiersze, a dusze to u ciebie trzeba pod tłuszczem szukać.

Sama jestes prowo, ale jak pisalam widocznie poiwnam isc na forum gdzie ktos by mnie zrozumial a nie ocenial p o wymiarach

Gość
ha, żal mi cie gówniarko, masz w dupie, myślisz że jesteś wyjątkowa ?? jesteś taka sama jak 5 mld ludzi .

i jeszcze na dokładkę analfabetka pisząca .. nie wiem ile ważOM :D Może lepiej zacznij rysować albo śpiewać, bo pisanie chyba też ci nie wychodzi..