Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dizanerka z Warszawy

15 lat, 156, 82 kg- co sadzicie o mnie?

Polecane posty

Gość
rozumiem cię jesteś wredną gówniarą, idź na forum tych kolorowych czasopism jak kol wiek się nazywają ...

Gość
:D idioci wraca i nabija kolejne 100 postów ;d

Gość Afirmacja0
Jak zwykle, gdy chodzi o kwestie wagi to zaraz cala zgraja zamiast odniesc sie do tematu musi chwalic sie, jaka jest ich waga i wzrost. Widac, ze wcale nie jestescie lepsze od autorki tego watku, z tym ze ona jest bardzo mloda i dla niej jeszcze istotna jest opinia innych osob. Fakt, ze wazysz za duzo, ale przy wlasciwej diecie i cwiczeniach napewno bys schudla. Tylko nie rob tego dla innych, ale dla siebie, wlasnego lepszego samopoczucia i przede wszystkim zdrowia.

Gość Jmeajgjmdmtp
inteligentna a słucha ,,Rhiannym, Lady GAGU'', które śpiewają o ,,zuciu" i nie wie jak zrobić polskie znaki na klawiaturze.

Najsmutniejsze jest to ze wy powinnyscie byc dojrzale a jestescie niczym pyl marny przy mnie

Gość
Najsmutniejsze jest to ze wy powinnyscie byc dojrzale a jestescie niczym pyl marny przy mnie Tak bo ty pokazujesz dojrzałość, a ja sądzę że pogardę ?

Pokazujecie hamtwo ktore sie wszedzie szerzy. Z zalem spogladam ze swego miejsca na rozciagajace sie dno umyslowe ktore panuje w waszych domach

Mialo byc chamstwo

Dodajmy, że to miejsce składa się z dwóch zsuniętych ze sobą, robionych na specjalnie zamówienie, foteli:D

Gość
dizanerka przyganiał kocioł garnkowi ...

Gość myszka mikiki 2011
jeszcze kilka late temu w szkołach dziewczyny były smukłe, wysportowane , a teraz to prawie jak u naszych niemieckich sąsiadów się robi z wyglądem. Tylko że oni juz z tym walczą a u nas tylko nastolatki się użalają, a rodzice podkładają niezdrowe jedzenie, pozwalają na siedzenie godzinami przed kompem i efekty widać. Az strach pomyślec co to za pokolenie rośnie. U mnie w podstawówce w klasie była jedna grubsza koleżanka- bardzo fajna. A ile jest u ciebie szczupłych inaczej?

Gość qwertgbvcxzsedrtyhjm
no niewiem co myslec mi ciezko schudnac po mimo ze od 6 miesiecy nie przekraczam 1000 kalorii ale ja mam problem z tarczyca :( a i ty moze masz problemy ja mam corcie 3 latka i zaczeła sie robic okragła bo lubi jesc amieniłam jej słodycze na owoce i jest super moze ty spróbuj