Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 789miłka

Zonaty facet

Polecane posty

Gość 789miłka

Witam!wiem ze teraz moze mnie potepicie ze mam romans z zonatym facetem ale jak rozumiec to ze zdradza rok po slubie i razem nie mieszkaja?chce z nim byc powiedzial ze sa w separacji ale czasami czuje ze mu na mnie nie zalezy.rzadko dzwoni pisze nie odpuszcza na sygnalki.nie wiem co robic moze doradzicie?

Gość oiuytre
jest z toba tylko dla seksu to oczywiste a masz pewnosc ze nie mieszkaja ze soba czy tylko on ci tak powiedzial?

Gość powiedz mu po prostu
skoro rok po ślubie już mu się znudziło to chyba wiesz co to za facet.. Po prostu lubi sobie pociupciać niezobowiązująco i jest kompletnie nieodpowiedzialny. I szuka takich naiwniaczek jak ty

Gość 789miłka
wiem ze nie mieszkaja bo czesto u niego bywam w domu i watpie ze chodzi tu o seks

nie odpuszcza na sygnałki :D szanuj się dziewczyno :o

Gość myszorówka
Niestety mysle jak poprzedniczka,wiesz napewno ze nie mieszklaja razem?Moim zdaniem Cie okłamuje i nie jestes jedyna pania do łózka..

Co tu radzic ? Pobzyka, pobzyka w miedzyczasie zejdzie sie z żoną a Ty bedziesz z łatką kochanki Naprawde nie ma wolnych facetów , ze trzeba sobie doope zawracac zajętymi :O??

Gość 789miłka
sory szanuje sie.a sygnalki to dla mnie forma komunikacji.tak jak pisalalam bywam u niego w domu a sladu zony nie zobaczylam

kobieta spotykająca się z żonatym facetem jest dla mnie nikim !!! skoro sie rozwodzi niech sie rozwiedzie a nie już sobie pocieszenia szuka... pomyśl skoro żone zdradza czy to jest materiał na życiowego partnera ?

Gość scececr
pewnie to nie jego mieszkanie albo wynajmuje kawalerkę. a ciebie robi w trąbę że hej. może nawet nie ma żony tylko ściemnia żebyś z nim sypiała :D ale głupia

Gość 789miłka
za nim zaczelam sie z nim spotyc nie wiedzialam ze ma zone.dlaczego waszym zdaniem kochanki to samo zło a zono to zawsze swieta?mieszkanie jego na pewno. dlaczego uwazacie ze tylko seks?nie tylko!

oj zapomniał ci powiedziec ze ma zone hahahah ciekawe ... spotykać sie z kims i sie dowiedziec ze ma zone i jeszcze dalej to ciagnąc skoro ukrył to na pocxatku tzn ze miał powod...

Gość 789miłka
mowil ze nic go z nia nie laczy.a gdy sie dowiedzialam chcialam to skonczyc ale zabiegal tak o mnie ze uwierzylam mu.a tak to po co by to robil?moglby miec inna.

Gość fghhtu
dla sportu kochana, dla sportu i męskiego ego faceci uprawiają rozgrywki w pobojach.

Zapomniał , powiedziec,że ma zone :D:D:D mowil ze nic go z nia nie laczy. a wg Ciebie co miałby powiedziec :O?? a gdy sie dowiedzialam chcialam to skonczyc ale zabiegal tak o mnie ze uwierzylam mu. no pewnie dobrze dajesz :P a tak to po co by to robil?moglby miec inna pewnie ma , lub miec bedzie :P

wiem ze nie mieszkaja bo czesto u niego bywam w domu i watpie ze chodzi tu o seks" pewnie że nie :) Tu chodzi o kolekcję motyli :D niektóre kobiety to naprawdę dorodne pelikany :D

Gość oiuytre
oooooo niec goz nia nie łączy nie sypiaja ze sobą ona go nie rozumiala a ty jestes inna z toba moze poagdac na KazDy temat, ty go rozumiesz, z toba czuje sie siwetnie, wie co to milość..... ble ble ble KAZDY ZONATY FACET TAK MOWI!!!!!!!!!!!!!

Gość oiuytre
i jezdzilas do jego domu ogladac TV-nie bzykaliscie sie tam prawdaZ? ani razu nie uprawaials tam z nim seksu

Gość żal mi cie.. jestes taka nawin
a ! co z tego ze bywasz u niego, moze to jakas stara kawalerka za czasow kawalerskich ? albo wynajmuje mieszkanko, albo kolegi to jest.. a z zonka zyje gdzie indziej, i wiesz co, po co prosil bys zostala? BO CIEBIE LATWIEJ OMOTAC DALEJ niz szukac kolejnej naiwnej i od nowa te kity wciskac.

Gość 789miłka
dzieki a nie musicie mnie obrazac prosilam Was o pomoc a nie osadzanie dla Was zonaty facet to swietosc a kochanki to samo zlo!!jak ma zone to po co zaczyna z inna?dla sportu zabawy?dzielic czas i pilnowac to co mowi i z kim jest?

Gość ERTY
wlasnie dla zabawy dobrze to sama ujełas

Gość ja bym autorko na twoim
jak ty mozesz byc z kims kto zdradza osobe ktorej przysiegal wiernosc i milosc? boze.. co to za podly i dwulicowy chuj.

Gość fghhtu
nie dla zabawy a dla seksu. Jejku chyba wiesz po co się spotykacie, co robicie, jak spędzacie czas i jak to sie kończy. Tak ciężko ci pomyśleć. Zresztą twoje mysli dużo ci mówią ale ty nie chcesz słuchać glosu swego serca tylko szukasz głupich usprawiedliwień jego postępowania a tu szukasz pocieszenia. I po co ci to? !!! masz wątpliwości i to jest ważne bo ty też źle postępukesz. Szanująca się kobieta nie wiąże sie z żonatym, choćby nie wiem co. I nie pisz mi o miłości bo to żenua żeby dosołej kobiecie tłumaczyć co to jest miłość. I jeszcze prosisz o rady?!!!!!! Kobieta dojrzała wie co robić, zawsze, zadaj sobie sama kilka podstawowych pytań i odpowiedzi same cię nasuną. Dla mnie sprawa jest jasna.

Gość 789miłka
dzieki nie szukalm pocieszenia chcialam znac Wasze zdanie na ten temat a nie same oskarzenia.miedzy na mi nigdy nie padlo slowo milosc a mieszkanie jest na pewno jego.

jaka naiwniara z ciebie . Slepo wierzysz w bajeczki o separacji itp. Gdzie ta żona mieszka ? Może w innym mieście, a on w twoim i mieszkanie wynajmuje , ale sklanialabym sie do tego że prowadza cie na chate kumpla. Szanuj się dziewczyno , bo dostaniesz takiego kopa w tyłek za pare tygodni lub miesięcy .

Gość 789miłka
nie obrazaj mnie.nie liczylam na zrozumienie ale na pojeciu dlaczego tak robia!!