Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość granatowe paznokcie

chłopak mnie oczernia

Polecane posty

Gość granatowe paznokcie

jestem ze swoim chlopakiem juz ponad 7 miesięcy. ostatnio dowiedziałam się że moj chłopak podczas mojje nieobecnosci na jednej z imprez łapał kolezanke za kolano, i takie tam.. na innej imprezie dobierał się do swojej ex, nosil ja na rekach, mówił jej, że może jej pomoc strarcic dziewictwo, niby wszystko w zartach, ale mi jakos to nie pasuje... wszystko pod wpływem alkoholu. no ale troche umiaru. co mam zrobić? nie moge mu pwoiedziec, że to wszystko wiem, bo domyslal by sie skąd to wiem i przyjaciolka mialaby u niego prze.rąbane.

Gość ghrhr
oczernia? ty wiesz co to znaczy?

Gość granatowe paznokcie
up

Gość granatowe paznokcie
19 nie czepiajcie sie tytulu, tylko skupcie sie na tresci

Gość caly czas czekamy
na tresc napisz wreszcie, jak cie on oczernia

to już jesteś dorosła kobieta - sprawa jest prosta NIE komplikuj sobie życia na starcie i zostaw go - zabawa zabawą ale skoro koleś po alkoholu tak się zachowuję to mało ciekawy partner do zwiazku

No przestan.. i Ty dalej z nim jestes? niepowazna jestes!!! dawno bym go kopla w dupe za przeproszeniem! gdzie taki chlopiec nadaje sie na zwiazek jak ewidentnie widac, ze mu zabawa w glowie.. zostaw go nie pisz nie dzwon.. sam sie odezwie jak mu zalezy i przeprosi..!! albo daj mu ultimatum - zadnych imprez !! przynajmniej dopuki nie nabierzesz do niego zaufania!! jezeli faktycznie dazy cie uczuciem i szacunkiem to nie bedzie mial z tym problemu.. Aaaa no i ja bym powiedziala co wiem.. bo to twoja przyjaciolka a nie jego!! i co ja to czy pozniej odezwie sie do niej czy nie ?! przynajmniej bedziesz miec jasna sytuacje a przyjaciolka dalej bedzie przyjaciolka.. chyba,ze nie chcesz to mozesz mu wkrecic ze np : fajnych masz kolegow bo ciekawych rzeczy sie od nich dowiedzialam o tobie!! i zacznij wymieniac.. a skoro ma duzo kolegow z ktorymi imprezuje to napewno bedzie dluggggggggo sie zastanawial ktory to :D a przyjaciolka bedzie czysta..

Gość granatowe paznokcie
ta sytuacje łapania za kolano wyjasnił mi, w ten sposob ze ktos wygaduje bzdury i to jest czysty absurd. ale o drugiej sytuacji nie rozmawialismy. on nie wiem ze ja wiem o wszystkim.

Gość granatowe paznokcie
On w ogóle ma strasznie gadane i na wszystko ma odpowiedź. Nie wiem skąd u niego taka elewacja, ale wszystko potrafi ubrać w piękne słówka. Choćby nie wiem co zrobił, tak mnie zakręci, że ja parlando do niego wracam. Już mu nieraz mówiłam - chcesz mnie zdradzać, to I Love You i pokazywałam drzwi, ale on wszystko zawsze załagodził, wytłumaczył i wyjaśnił a ja głupia imponderabilia zawsze wierzę :O :classic_cool:

Gość ty sie najpierw naucz
jezyka polskiego a potem mysl o facetach