Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydullla

jestem brzudulą

Polecane posty

Gość brzydullla

nie chodzi o oczy, nos, usta czy ogólnie rysy twarzy - sa ok. Ale szpeci mnie tradzik:( Ostatnio piję herbatę z bratka i wysypało mnie, codziennie nowe pryszcze :( nawet na policzkach z którymi do tej pory nie miałam problemu :( tak wiem ze bratek ma zadanie oczyścić organizm i taki był mój cel, ale to bardzo pogarsza moje samopoczucie, jestem trochę podłamana, nie wychodzę z domu, w sumie mam wakacje boję się tylko, że te pryszcze beda wyłazić codziennie przez długi czas:( bardzo się tego boje...

Gość ile masz
lat?

Gość brzydullla
19 lat

Gość wyglada na to że
masz problemy z gospodarka hormonalną. polecam pójście do ginekologa żeby przepisał ci tabletki anty, które ci wyrównają gospodarkę horm.

Gość brzydullla
muszę się w końcu wybrać :(

Gość brzydullla
Czy ktoś pił bratka?

Gość szczerze mówiąc bratek
tylko troszeczkę pomoże. jak najszybciej do gina

Wiem ze po herbatkach oczyszczajacych wylaza pryszcze, ale pozniej znikaja. Kup sobie masc cynkowa, nie jest droga, i stosuj na noc, a raz dziennie przemywaj buzke spisytusem salicylowym, to troche przesuszysz cere p.s. masc wazniejsza

Gość brzydullla
własnie smaruje pryszcze mascia cynkowa od kilku dni, moze troche pomaga, nie wiem..oby ten bratek pomogł bo juz nie daje rady

Mam ten sam problem, a nawet wiek :( Co prawda trochę już się uspokoiło, ale zostały blizny i bez podkładu nie wyobrażam sobie wyjścia na miasto :(

dziewczyno, idź do dermatologa ! ja też mam(miałam) okropny trądzik:O poszłam do dermatologa, raz, drugi, trzeci, przepisywał mi leki, maści, kremy - i pomogło. aktualnie używam bardzo silnego leku epiduo (poczytaj w internecie) mam 2 dzień miesiączki, zawsze miałam twarz całą w bulwach a teraz? może z 5 pryszczyków podskórnych, żadnych tam ropnych :P

Gość ja po wizycie pierwszej
u ginekologa i tabletkach anty, po miesiącu zapomniałam co to jest tradzik. troszkę powiększył mi się biust, cera wygładziła, okres wyregulował.

Gość brzydullla
ja tez bez pudru sie nigdzie nie rusze, odstawiłam chipsy, zupy chinskie itd,napojow gazowanych nie pije, jem owoce, warzywa, pestki lonecznika, pije zieolona herbate, bratka i inne oprocz czarnej herbaty, kawy tez nie, no moze raz na 2 tyg myslałam ze to cos pomoze ale jest chyba gorzej

Gość brzydullla
ja po wizycie pierwszej a musiałas robic jakies badania prawda?jakie tabletki przyjmujesz?

Gość brzydullla
przeczytałam ze po odstawieniu tabeltek antykoncepcyjnych jest nawrót pryszczy ze zdwojona siła :(

Gość swetka..
tak po odstawieniu tabletek wysypały mi sie pryszcze okropne!!! a nigdy nie miałam nawet jak miałam te nascie lat ...skora głowy ,plecy masakra jak przyszło lato zmobilizowałam sie i ...byłam u kosmetyczki na oczyszczeniu mam nadzieje ze dzieki temu to sie uspokoi jak narazie plamki mam po tym wyciskaniu przez kosmetyczke ..i ale o wiele lepiej to wyglada .

Gość kacha888333
tabletki anty to nie jest zaden sposob na tradzik!!! po zaprzestaniu brania tradzik powraca. ps. piersi ci tez po odstawieniu zmaleja a cale zycie nie bedziesz brala tabletek:p

Gość brzydullla
ja się tego nie pozbędę :(