Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Calluna79

REMONT W DOMU - POMOCY - JAKIE FARBY

Polecane posty

Czesc. Robie wlasnie remont w domu, a ze mam malo kasy - sama. Pomalowalam juz stare meble kupionymi w zeszlym roku farbami - najpierw olejna, pozniej akrylowa. Malowalam 2 razy i wciaz przebija :o czy ktos wie, ile razy jeszcze trzeba malowac? I drugie pytanie - chce kupic farbe emulsyjna do scian, ale taka "zwykla" nie lateksowa ani akrylowa. Kolorowa. Czy ktos moze mi polecic jakas TANIA, ktora nadaje sie do scian?

Gość werontika
nie maluj na pastelowo ścian - zielenie,pomarańcze , fiolety bo ja juz na to patrzec nie moge niemodne , obciachowe

Dziekuje za rade, ale nie zalezy mi na tym, by bylo "modnie", a bym ja tam sie dobrze czula. Kolory juz wybralam i nie pytam o nie ;)

Gość werontika
to jest forum i każdy może sobie pisać co chce więc jeśli zapragnęłam o tym wspomnieć to nie możesz mi zabronić forum nie jest twoją własnością

Witam, Trzy late temu malowałem farbami RENAULAC. Farby są bardzo dobre jakościowo i w niezłej cenie. Jakość Benjamina, orginalnego Beckersa. Farby wyglądają jak nowe nawet u dziecka w pokoju. Można je spokojnie zmywać czy to będzie mat czy półmat. Z czystym sumieniem mogę je polecić chociaż firma nie jest za bardzo znana. Pozdrawiam