Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ertuy7i8

mój chłopak nie umei sie całowac!:(

Polecane posty

Gość ertuy7i8

jest kochany! słodziak taki...przystojny,dowcipny i wszytsko wydawałoby się piękne gdyby nie to,ze nie umie sie całowac..! otwiera strasznie szeroko buzie,ostatnio prawie by mnie zjadł !:( obejmuje usta i brode..wiec widzicie ze szeroko..nie moge z nim znaleźć rytmu!..co moge zrobic? ej! i prosze o powazne odpowiedzi,bo nie pisze tutaj zeby poczytac sobie wasze szyderstwa na ten temat..

Gość ertuy7i8
widze,ze kolega/kolezanka czytac nie umie..przeciez prosilam aby idioci sie nie wypowiadali tak?

Gość Złota_Lilia90
Współczuję, ja też spotkałam kilku takich, ktorzy chcieli mnie pożreć. Najprostszym sposobem byłoby powiedzieć mu żeby nie otwierał ust tak szeroko, ale rozumiem, że nie masz odwagi. Może pewnego dnia zbliż swoje usta do jego, powiedz mu żeby nic nie robił i zdał się tylko na Ciebie i zacznij go całować w taki sposób jak Ty lubisz albo powiedz żeby dostosował się do Twoich ruchów. Możesz też dać mu trochę czasu i po prostu starać się jak najbardziej kierować pocałunkiem, może chłopak z czasem sam się jakoś do Ciebie dopasuje.

w zasadzie to nie jest kwestia ćwiczeń, bo to dość naturalne umiejętności. Wydaje mi się, że jak mu sama powiesz, jak ma to robić, to od razu załapie. Możesz też ty zacząć pocałunek, a potem już powinno iść dobrze.

Gość ertuy7i8
nie chce zeby sie mu przykro zrobiło..bo po naszym pierwszym pocałunku sie zapytał,czy mi sie podobało..nie chciałam go urazic wiec powiedziałąm ze tak..i teraz nie mam odwagi..

Ale tu nie chodzi o to, że za szybko całuje czy coś tylko o to, że za szeroko otwiera usta! To choćby ona się pierwsza do niego zbliżyła to on i tak otworzy usta jak zwykle. Musisz mu o tym powiedzieć, ale delikatnie, nie "Ej, nauczę Cię całować", bo urazisz jego męską dumę:D

Gość ertuy7i8
jeszcze tymbardziej,ze całowałam sie juz z wielona chłopakami i on całuje najgorzej..

jak nast razem tak zrobi to zażartuj "co ty chcesz mnie zjeść?? :P" i się zaśmiej. powinien skumać

Miałam pisać to samo co xmetaxa:D ma rację, to chyba najlepsze i najdelikatniejsze wyjście.

Gość ertuy7i8
łeb se zwaz podszywie !

Gość ertuy7i8
no ale jak pomysli co innego..moze nie skumac ze mi chodzi o to ze za szeroko usta otwiera,tylko pomysli,ze zbyt gwałtownie całuje..

miałam kiedyś takiego faceta który za każdym razem jak się całowaliśmy wpychał mi jęzor prawie do krtani :o nie miałam odwagi zwrócić mu uwagi, jednak na szczęście szybko się skończyło ;)

Gość ertuy7i8
ale ja nie chce własnie zeby sie szybko skonczyło..zalezy mi an nim..

Ja z kolei miałam takiego, który ustami obejmował mi pół twarzy:) podobnie jak Twój:D i też nie miałam odwagi mu o tym powiedzieć, bo był fajny. Do tego lubił się długo całować...:/ a ja po minucie miałam dość, bo czułam, że skóra mi się zmarszczy jak po kapieli:P

Gość ertuy7i8
maja! mam to samoo!