Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

jestem uzależniony od masturbacji

Polecane posty

Takie leki nie uzalezniaja - ich dzialanie to blokowanie nadmiernego wydzielania testosteronu (cos jak pigulka anty dla kobiet)

siedzę tu drugi dzień, ale przecież nie cały ( przedwczoraj chyba ze trzy godziny, i to co dzisiaj). Już rano zdążyłem to zrobić.

dobra my tu gadu gadu a ty na głodzie :P chwytaj za działo i działaj :) Pod te troskliwe misie co Ci tu odpisują

To jest nalog jak kazdy inny - jedni wpadaja w alkoholizm, inni nalogowo graja a jeszcze inni sie masturbuja. Przyczyn moze byc wiele (nerwica, kompleksy, niepowodzenia). Wstydzisz sie isc do specjalisty?

Oj tam marudzisz, wyobraź sobie jak by były przy tobie i błagały żebyś tego nie robił a ty.... oj ty byś był niegrzeczny :P

slanesh: na pewno by nie błagały. Moje byłe też nigdy nie mówiły nic w stylu: nie rób tego itd. Wręcz przeciwnie: robiły mi dobrze ręką, żeby mi ulżyć. Ale to nic nie rozwiązywało.

Riposta.... dzięki.... teraz moja psychika pewnie spłata mi figla podczas najbliższego sexu lub masturbacji ..... i wszystko przez Ciebie :P

To zacznij z innej strony - pogrzeb troche w sieci i poszukaj informacji na ten temat, moze trafisz na jakies forum seksuologiczne i podobny temat? Poki co ciezko mi duzo pisac, bo uzywam akurat telefonu

jest prawie 13 a on bez kobiety ... 5 raz pewnie był koło 9.00 :P Teraz już mu tylko włosy sterczą od naelektryzowania i czuć pieczystym

Wiecie, akurat wysmiewanie sie nie jest najlepszym lekarstwem :( przeciez autor przyznal, ze to jest jego problem, wiec nawet jezeli by to robil w trakcie pisania to nie byloby to nic nadzwyczajnego

nei_nei powiedz mi szczerze, czy wydaje ci się że on chce się wyleczyć ogłaszając swój problem na forum publicznym ? ja mam wrażenie, może to niefortunny dobór słów, że leci z nami w konia ... :P

Moze probuje znalezc sposob bez specjalisty? Nie wiem, trudno mi zgadywac... Moze autor sam sie wypowie?...

oczywiście będzie zaprzeczał, ale to tak jak by sie "uległy" wypierał cukinii w tyłku... :classic_cool: poza tym może kiedyś chłopak wpadnie na to że ręczny może również kobieta wykonać a to już blisko do ...

nei nei: myślałem, że zdobędę tu wypowiedzi osób, które miały podobny problem i go przezwyciężyły ( albo partnerek tych osób).

To nie jest wcale takie nieprawdopodobne. Poza tym wole sie dac nabrac i czyjs zart potraktowac jako prawde niz czyjs problem jako zart to chyba tez powinno sie leczyc, no ale co tam :P