Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adaax

jestem niedorajda zyciowa:(

Polecane posty

Gość adaax

skonczylam wlasnie szkole... i czuje taka pustke:( mialam isc do pracy na wakacje, ale babka ktora miala dzwonic nie dzwoni dalej. Pewnie o mnie zapomniala...a ja boje sie tam zadzwonic, od tygodnia sie juz zaciagam i nie moge:( boze ludzie tacy jak ja wogole rodzic sie nie powinni

Gość cze adidaska
wespółczećni młodzi to jag s guwna łulepieni :D

adaax, na pewno jesteś młoda, masz jeszcze przed sobą całe życie, ciesz się tym i wakacjami, głowa do góry! Dlaczego nazywasz siebie niedorajdą? Bo nie możesz się zebrać na odwagę i zadzwonić? Dziewczyno, trochę pewności siebie! Pozdrawiam ;-)

Gość adaax
no dzisiaj juz musze zadzwonic... chociaz i tak sie pewnie okaze ze nic z tego.. no nie wiem czy jest jakas szansa na to ze sie zmienie?:(

adaax, jesli będziesz pesymistką, to faktycznie możesz stać się niedorajdą. Może się nie uda, a może się uda? Nie zamartwiaj się na zapas. Chwyć za telefon i dzwoń!

Właśnie adaax, posłuchaj moich i Quisa dobrych rad i zadzwoń! ;-)

Gość adaax
no napisze:) wiem ze to jest dla Was dziwne i glupie ale naprawde ciezko mi sie do tego zabrac.

Adaax, po to jest forum, aby ludzie mogli ze sobą gadać i wspierać się nawzajem ;-)

wieje nuda.... :P o 13 spadam do pralni bo mi przepadnie :( myślę co tu na obiad wyczarować ???!!! na polskiego browara ochota mnie naszła:D jak u Ciebie ???

Gość adaax
A jaka praca czeka mnie w tej agencji o ktorej piszecie powyzej?? i czy kazdy dostanie tam prace i jakie zarobki???

Quis, u mnie jakoś leci Muszę się zebrać i wrócić do sztalug ;-) czekam na natchnienie

Hah, tak, Quis, dzwoń za nią ;-) Ale nie masz numeru Adaax, podaj nam ten numer tel.

Gość adaax
zadzwonilam;) powiedziala ze pamieta o mnie:P i ma jeszcze dzwonic w swoim czasie...ech ulzylo mi troche... dzieki za wsparcie:*

Oby ;-) adaax, odezwij się, jakby co ;-) Będziemy Cię pocieszać albo cieszyć się razem z Tobą

Gość adaax
W agencji mam przyjsc na rozmowe kwalifikacyjna i mam nie miec na sobie bielizny :D