Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robertson

Prośby o seks

Polecane posty

Gość zołza32
ja tez mam dziecko , pracuje zawodowo , obowiazki w domu i .. mam ochote na seks , wiec to nie jest żadna wymówka.. ona chyba tak ma ..

Gość gabrychaaa8
"on ostatnio to tylko na łóżku w sypialnil" mój taki był od początku.. cóż.. kocham go :O

Gość zołza32
ile jestescie po ślubie?

Gość zołza32
do Robertsona , ile po ślubie?

Gość fghhtu
ok, ale młoda matka niemolaczka zwykle nie pali sie do seksu a może wrecz go unikać. Nie mówię tu o odchowanym smyku. Wracając do meritum jak kobieta ma ochotę na seks to facet zwykle nie wiele do powiedzenia. Moj mi nigdy nie odmówił, zawsze gotowy nawet po ciężkim dniu i wielu stresach na bańce. Nie ma lepszego relaksu niż poobcieranie sie o siebie.

Gość fdfdfdfdfdf
Ja też tak miałam, seks max 2 razy w miesiącu. Nie dość, że to powodowało obniżenie własnej wartości, to jeszcze wymówki miał takie, że mu sie coś we mnie nie podoba. Za każdym razem podawał coś innego. Teraz wiem, że szukał jakiejkolwiek wymówki, byleby nie zwalić winy na siebie. Jestem szczupła, nie może jakiś szczyt piękności, ale nie brzydka. Moim lekarstwem było znalezienie kochanka, dzięki niemu udało mi sie odbudować swoją psychike. Zaczęłam być szczęśliwa tak na co dzień. Jakieś pół roku później mój się obudził ze snu i sam przyznał mi rację. Teraz mam seks kiedy tylko chce :)

Gość aaaaaaad
fdfdfdfdfdf--żegnamy z tego tematu kurwo 🖐️

Gość fghhtu
jak to kochanki!! Co z ciebie za facet że nie umiesz rozpalić własnej kobiety. Rusz głową, ale tak pożadnie.

Gość aaaaaaad
może najpierw zostaw żonę ?

musisz z zona nawiazac jakas konwersacje na ten temat a tak swoja droga? to przez cale wasze malzenstwo tak bylo?? to straszne, wspolczuje, jest tak bylo to moze faktycznie zmien na inny model :D

Gość hejaaaaaaaaaaa
"ok, ale młoda matka niemolaczka zwykle nie pali sie do seksu a może wrecz go unikać. Nie mówię tu o odchowanym smyku. Wracając do meritum jak kobieta ma ochotę na seks to facet zwykle nie wiele do powiedzenia. Moj mi nigdy nie odmówił, zawsze gotowy nawet po ciężkim dniu i wielu stresach na bańce. Nie ma lepszego relaksu niż poobcieranie sie o siebie. " No, ale ok. Ale pytanie jest właśnie, co jak ODMAWIA???

Gość fdfdfdfdfdf
oj tam od razu kurwo. Swój związek próbowałam ratować przez rok. Znajomi mi później powiedzieli, że wyglądałam wtedy jak mumia. Prawie zero radości z życia. (do tego jeszcze miałam problemy w pracy) Podejrzewam, że gdyby nie kochanek, to dalej nie miałabym seksu ze swoim. Mam dość duże libido jak na kobietę, więc było mi bardzo ciężko przez ten rok.

Gość aaaaaaad
Jak mumia,a jak zaczął ci jak fagas wpychać kutasa to od razu odżyłaś ? Jakie niektóre baby są proste :O

Gość fdfdfdfdfdf
Robertson, każdy jest inny, prawda jest taka, że to Ty znasz najlepiej swój problem. Taktykę powinieneś dostosować indywidualnie. Nie namawiam Cie do zdrady, to że ja tak zrobiłam, nie oznacza że to jest lekarstwo na całe zło.

Gość fghhtu
jak odmawia to należy sie dowiedzieć dlaczego. Należy porozmawiać, dowiedzieć się o co chodzi. Czasem kobiety mają swoje jakieś jazdy ale tylko rozmowa spokojna rzeczowa mozę wiele wyjaśnić.

Gość zołza32
Robertson , to,stosunkowo niedługo , my po ślubie ponad 11 lat , nie wiem co ci powiedziec , jak chcesz to szukaj kochanki;-) he he ja w kazdym razie powolutku rozgładam sie za dyskretnym kochankiem;-)

Gość aaaaaaad
ps. najfajniejsze jest podnoszenie swojej samooceny kochankiem który was uważa za głupie cipska :D haha bosko

Gość aaaaaaad
zołza - cipa swędzi- proszę znajdź innego, nie mówię ,że nie ,ale zostaw kurwa męża debilko :O jak można żyć w takiej obłudzie! Czy może boisz się ,że nie znajdziesz fagasa do którego będziesz mogła po pracy otworzyć gębę ,bo on zajrzy tylko żeby cię wyruchać?

Gość fghhtu
ale w życiu nie prosiłam bym o seks, tak jak sugerował regres o takie sprawy sie nie prosi.

Pewnie, że rozmawialiśmy. Ale jak ktoś nie ma ochoty to nie ma. "Co z Ciebie za facet" - pisz mi jeszcze. Jak trafisz na taką jak Agatkja to będzie Ci łatwiej. Moja wcześniej też była bardziej otwarta, teraz coraz mniej. Ale czasami chce i ja chcę to widzieć, bo wprost tego nie mówi. Nie mówi i już. Przecież różne są kobiety. Więc chcę wiedzieć, szczególnie od kobiet, w jaki sposób pokazują, że mają ochotę. Tylko proszę, bez tekstów "porozmawiaj z nią", "powiedz jej wprost". Chciałbym tak prosto, przerabiałem to, skutek odwrotny. Z nią trzeba delikatniej...

Gość fdfdfdfdfdf
Nie, to Ty to uprościłeś/aś. Kiedy facet zaczął mi wmawiać, że to ze mną jest coś nie tak to zaczęłam się tak czuć jak on mówił. Takie samo napędzające się koło. Czułam się tak, jakbym była bezpłciowa. Nie facet, ale już nie kobieta. To prowadziło do załamania nerwowego. Mój kochanek nie był tylko od "wsadzania", dużo rozmawialiśmy, zapewniał mnie, że mu się podobam, że wszystko jest ze mną ok. Więc nie upraszczaj tego do "wsadzania" (ok być może pójście do psychologa byłoby lepszym rozwiązaniem, ale byłam już zdesperowana i nie myślałam o takiej opcji)

jeśli faktycznie jesteście takie hej do przodu i tak wam źle to ja myślę ,że droga wolna, szukajcie ogiera który przez resztę życia będzie was nosić na rękach i bzykał 3 razy dzień 🖐️ Co wam stoi na przeszkodzie? Przecież takie osoby muszą gdzieś tam istnieć ,jacyś ludzie na pewno są w związkach idealnych :)

Gość aaaaaaad
"dużo rozmawialiśmy, zapewniał mnie, że mu się podobam, że wszystko jest ze mną ok. " ahhahaha a co miał ci mówić ? :D jesteś dla mnie tylko głupią cipą ?

Gość zołza32
aaaaaaad już naubliżane , frustracja wylana ?;-) gdzies mam takie komentarze jak Twoje

ja w kazdym razie powolutku rozgładam sie za dyskretnym kochankiem -- no nie powiem, masz się czym chwalić :O życzę jakiegoś syfu, takim jak wy się należy 🖐️

Gość toxic444
Moj to ma manie tego typu ze ja go prosze o seks a on sie ze mna droczy i specjalnie przedluza zanim sie do mnie dobierze. Czsem i ja lubie sie tak podroczyc ale czasem chcialabym by wzial mnie odrazu bez gadania.