Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robertson

Prośby o seks

Polecane posty

Gość hejaaaaaaaaaaa
Akatkaja "Ale z was pipy Ja podchodze do mojego , rozbieram sie przed nim i pytam: gotowy na rżnięcie? " Super. A jeszcze lepiej byś się poczułą jakby ci powiedział: kochanie, dzisiaj nie, jestem zmęczony. Choć spać:)

Gość zołza32
Robertson , zamierzasz to jakoś rozwiązać?

wiesz, ja juz troszke jestem z chlopakiem, przechodzilismy razem przez rozne sprawy , ufam mu i wiem ze moge z nim zrobic wszystko na co mamy ochote :) oczywiscie tez mam pewne granice i sa rzeczy ktore mnie kompletnie nie kreca ale to inna sprawa :P. atak po za tym to jak mam ochote sie kochac z moim facetem to dlaczego mam mu o tym wprost nie powiedziec?

Gość fghhtu
dokładnie, ja też nigdy nawet nie mialam okazji do prezentacji bielizny czy innych gażetów, wystarczyło że pojawiłam sie w produ a czasem nawet butów nie zdążyłam ściągnąć a już się działo. Nie wiem czy to kwestia temperamentów, charakterów, nie wiem ale nie wyobrażam sobie bym kiedykolwiek musiała sie zastanawiać czy prosić o takie sprawy. Jak jest jakiś problem to sie najpierw rozmawia a potem ewidentnie widać efekty takich rozważań albo i nie ale wtedy też sprawa jest jasna.

Gość zołza32
Agatka , ile ty jestes z tym chłopakiem? my jestesmy juz długoletnimi małżenstwami , wiec to wygląda inaczej

no wiadomo ze czasem w sporadycznym przypadkach do niczego nie dochodzi , to ja mu zaraz pocisne ze POWINNOSCI NIE SPEŁNIA W ZWIAZKU :D

Zołza32 - oczywiście, bo mnie to frustruje. Dla niej takie bezpośrednie teksty, że "chcę seksu" albo jak pisze Agatkja, działają odwrotnie czyli odpychająco.

Gość fghhtu
ja też ochajtana z 6-cio letnim stażem.

Gość fghhtu
bo masz uwrażliwioną kobietę. Może kiedyś jej sie to zmieni w każdym bądz razie teraz działaj nieco subtelnie.

ojj.. rok czasu. mozesz mysles, aa ze mlodosc (no w sumie ta mlodosc^^), ale naprawde jemu tez musialam zaufac i poznac zanim nasze relacje doszly do takiego stopnia. z reszta zawsze uwazalam ze lepiej jest byc bezposrednim w ziezku bo to ulatwia wiele kwestii. poza tym :):) on mnie strasznie podnieca , uwielbiam... mniammm :P a moze zadaj dziewczynie // zonie pytanie CZY TY JĄ PODNIECASZ CZY TYLKO JEJ SIE TYLKO PODOBASZ, bo to zasadnicza sprawa. niech sie zastanowi i ci odpowie

Gość ta cała Agatkja
jest pewnie z rok max :O

Gość zołza32
Robertson , chyba jedziemy na tym samym wóżku;-) tylko my kobiety jezeli facet odmawia nam notorycznie seksu odbieramy jako porazke , ze mu sie nie podobam , ze mnie nie chce , spada poczucie własnej wartości , to powoduje depresje , frustracje nawet nowa fryzura .. nie pomaga;-)

Gość ta cała Agatkja
haha zgadłam :D

Gość fghhtu
poczekaj aż dobiej do 40-tki wtedy cię dopadnie ;)

nomm :D ale przynajmniej jestesmy szczesliwi , poza tym , sobie tak czasem mysle jak to bedzie z nami za kilka lat... (bo ogolnie to jest dosc "powazny" zwiazek), nie mam tu na mysli jakis glupot czy cos, ale ja sie wybieram wlansnie na politechnike, on tez sie uczy , chcemy dobrze wystartowac po szkole. cos osiagnac w zyciu, pozniej moze jakies sluby i pieluchy.

no to sie okaze jak bedzie :D:D:D najwyzej jak bede miala juz to 40 to jakiegos 20-latka sobie znajde :-o :D

Gość fghhtu
moja pizda już pęka, potrzbuję grubego afroamerykańskiego kutacha!!

Chyba tak zołza32. Moja żona jest rzeczywiście wrażliwa dlatego też wolałbym się "w strzelić" w jej ochotę. Wprost mi tego nie powie, bo taka zawsze była i wciąż jest. Czy będzie? Pewnie, że wolałbym konkretną wskazówkę. Na razie muszę odczytywać jej mowę ciała. A nie chcę się sparzać, bo jak pisałem, frustruje mnie to.

Gość ta cała Agatkja
"najwyzej jak bede miala juz to 40 to jakiegos 20-latka sobie znajde " powodzenia :O 🖐️

Gość zołza32
nie wiem , co mam ci powiedziec , sama mam problemy z mężem , jesli chodzi o seks

Oj Agatkja. Nie chcę Cię zrażać, ale jak już będziesz miała te pieluchy to obawiam się, że ktoś z Was założy podobny topic.

Gość yluuure
zołza, znajdź kutasa na boku

Gość zołza32
miałam conajmniej 2 takie propozycje;-)

Gość fghhtu
a ty jesteś dzieciaty autorze? Może tu tkwi problem bo jak kobieta zostaje matką to te sprawy nieco kuleją, kobiety zwykle mają wtedy mniejszą ochotę ale potem to mija i wszystko wraca do normy.

do pieluch to mi zostalo jeszcze z jakies 8-10 lat, tak sobie mysle, nie chce wczesnie, najpierw studia i kariera a pozniej dziecki, poza tym, ja bede "biznes mama- kobieta sukcesu" :D wyjazdy, kontrole, inspekcje, moze wlasna dzialalnosc? itp itd :)

Gość bubububuuuu
ja ostatnio podchodzę do mojego męża w bieliznie i szeptam mu do ucha, czy ma ochotę wziac ze mna prysznic a on, ze za ciasno w łazience poczułam się beznadziejnie on ostatnio to tylko na łóżku w sypialnil leń :/

Tak, mam dziecko. Jestem ojcem, ale to nie zmienia mojego temperamentu. Żeby było jasne - dużo się dzieckiem zajmuję, więc nie jest tak, że wszystkie obowiązki spadają na żonę.