Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jij8i4ju4rn

faceci na czatach sa tak beznadziejni ze brak mi slow:D

Polecane posty

Gość jij8i4ju4rn

kazdy uwaza sie za fajnego zajebistego i przystojnego a jak pytam co w tobie fajnego-ten ze wszystko-ja na to jakie wsyztsko poprosze konkrety-a on ze musimy sie spotkac to zobacze banda zboczencow i debili:D tacy sa mezczyzni

Gość NudeMen28
ty tez jestes zboczek, bo zadna normalna kobieta bez konkretnego powodu tam nie wchodzi tylko cichodajki i kurewki :)

Ejże, no! Nieładnie ;-) Nie uważam się za zboczeńca/debila/narcyza

Gość gjjhgg
ja spotykam samych zboczencow -zawsze daje nick zwykly i nie siedze na seks czatach :O kiedys szlo pogadac normalnie a teraz: cyberek, sponsoring i zaraz chca zdjecie ;O

Gość gjjhgg
Moze mnie znalezc pod nickiem OnaBezGumki

Gość Oczywiście !
Odkryłaś Ameryke !? Nikt normalny nie siedzi na czacie?! Podszywają się za nie wiadomo kogo, chcą znaleźć panienkę do przygody ot żeby się rozerwać. Dlaczego dziewczyny są tak naiwne ?!

Gość werontika
no jak wierzysz że faceci na czatach to przystojniacy z kaloryferkiem na brzuchu , bogaci , wysocy , umięśnieni i do tego jeżdżą kadilakiem jak w Beverly Hills to twój problem:D

Gość gjjhgg
tak ,tak podszywie powiysilaj sie bardziej :O reszta wpisow nie moja tylko podszywa

Wysoki jestem, przystojny i wysportowany też, ale cadillaca nie mam, a w Beverly Hills też nie byłem ;-/

Gość fefrefrefer
dokladnie nie ma co uogolniac

No i jest jeszcze gg - z racji specyfiki pracy używam, jestem zawsze "dostępna", tzn. w godzinach pracy. I często ktoś mnie zaczepia wielce oryginalnymi słowy: opisz się:D Kiedyś napisałam takiemu jednemu, że nie wiedziałam, że gg stało się portalem randkowym.

Gość kicicakiciakicia
ja narzeczonego poznalam tez na czacie ,co nie zmienia faktu ze normalnych trafi sie 1/25 - jak jeszcze bedziesz miala cierpliwosci tam siedziec :D

Gość Ja jestem facetem, na czat wch
odzę po prostu po to żeby pogadać. Kiedyś faktycznie było fajniej pogadać na czacie, teraz wiele się zmieniło chociażby dlatego, że dostęp do internetu stał się bardzo upowszechniony.

Dyrektore Niektóre są ok :)

Gość jij8i4ju4rn
to opisz sie heh pierwsze ich slowa to zazwyczaj hej wolna opisz sie:D debile kretyni nie wiedza ze w taki sposob nic nie poderwa?

Gość jij8i4ju4rn
dziewczyno myslisz ze szukam tam meza?:D wchodze z nudow i tylko kandydata na chlopaka juz mam ale z nim jestem na fazie randek i telefonow wiec dla zabicia czasu( choroba) wchodze na czat a tam tylu debili ze za glowe sie lapie:D

Dyrektore Nie każdy tam wchodzi po to by szukać partnera/partnerki :P Tej/tego lepiej szukać w "realu"

Dyrektore Nie generalizuj :) ja mam znajomych, z którymi spędzam masę czasu i dużo gadam, ale jak siedzę sobie czasem w domu to i na czacie lubię pogawędzić. Tak samo można generalizować :"siedzisz na kafe i marnujesz czas na wyśmiewanie ludzi, co oznacza, że nie jesteś szczęśliwa, bo gdybyś była to miałabyś się czym zająć".

Nie miałem zamiaru jechać po Tobie, a dać przykład innej generalizacji, ale jeśli uważasz, że mam rację, nie będę się kłócił :)

A jakiś czas temu popsuło mi się gg, więc weszłyśmy z psiapsiółką na czat, bo chciałyśmy pogadać - poznałam fajnego faceta, naprawdę super się rozmawiało, a jakie poczucie humoru... Więc można.

Gość aco to nie ja
a ja na czacie kupiłem forda zapłaciłem rachunki wykąpałem się znalazlem zone i splodzilem 3 dzieci idioci odpisuja idiota :D pozdrawiamy