Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ASIUUK

.POMOCY !! od zaraz

Polecane posty

Gość ASIUUK

wczoraj poparzyłam se nogi , a dokładnie uda pokrzywami i pozniej ( dopiero po oparzeniach ; ] ) zmieniłam spodenki na dłuższe i zaczęłam przez te spodnie drapać , dosć długo drapalam... Wracam do domu , znow przebieram sie w krótkie - patrze ... a tu mnóstwo kropek, plamek ( szczególnie na jednym udzie , na drugim zdeka mniej ) . Jest na to jakiś lek , maść lub cokolwiek aby przyśpieszyć gojenie? strasznie to wygląda. a jutro mam ognisko u kumpeli na plazy i planowalam zalozyc krotkie spodenki ;[ i w ogole jest pogoda super i nie wyobrazam sobie chodzenia w dlugich spodniach . POMOCY

Gość ASIUUK
a ile to moze trwac?? cholera... jestem zalamana. mogę jakos przyspieszyc gojenie?? nie wiem , no aby mniej widoczne bylo.

okolo 4 dni.. masc kup w aptece fenastil lub hydrocortizon i cos doustnego niech ci da, nie bedzie tak swedzialo :)

Gość ASIUUK
swędzić to raczej nie swędzi.. ;[ cholera.. ale powoli z kazdym dniem powinno mi znikać tak ? moze sobie pomoc jakimś kremem niveą, wazeliną bądź sirytusem ? ;[

Gość nmbjhf
a na drugi raz nie drap i zaraz samo zniknie

Gość ASIUUK
niee. wątpie to raczej na pewno od tego drapania , znaczy sie przez pokrzywy . a jak myslicie? moge czymś posmarować aby przyśpieszyć gojenie? do soboty mi zniknie choć trochę ?

Gość ASIUUK
dobra dzieki mam nadzieje dzis juz troche znikło znaczy sie kolorek taki zrobil mniej wyraźny. d