Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SEXY0987

KTÓA Z TYCH LASECZEK WASZYM ZDANIEM JEST ŁĄDNIEJSZA? FOTO

Polecane posty

już nie mogę z tej "laski" sorry LASECZKI. Zapewne to ta bruneta założyła temat, bo już setny raz ją tu widzę i ten styl pisania :D Jesteś chyba naprawdę pusta :o

Gość Astoria1985r
Żadna z dziewczyn nie jest brzydka. Z twarzy blondi fajniejsza, bo - przynajmniej na zdjęciach - brunetka wygląda jakby miała męską twarz. Ale to może być tylko nieodpowiednie ujęcie.

Gość pierniczek lukrowany
oj, kobietki czy nie przesadzacie? ile z nas wygląda jak jessica alba;)))? dziewczyny nie są pięknościami, ale też bez przesady;) blondynka ma śliczne oczy, bardzo nietypowe:) i jest zgrabna brunetka ma ładną skórę, karnację i kręcone nietuzinkowe włosy;) to wasze mocne strony:) pozdrawiam serdecznie, a wy kobietki wyluzujcie;) miłego dzionka:)

twarz brunetki... hmm jakby delikatnie ująć - Odrażająca.. naprawdę, gdybym miała taką buzie to bym z domu bez worka nie wychodziła. Zadbana? hmm w którym miejscu? troche kredki w oku wyskubanne prawie do zera brwi świecące leginsy i ten pasek.. matko ja takie wyrzucałam z szafy pare lat wstecz.. moze nie jestes jakas spasiona no ale figura zajebista to to nie jest.. nie oszukujmy sie brzuszek wystaje, rece grube, blondynka to juz wogóle ma łape :) No ale głowa ogromna, no i styl niczym z wiejskiej potupany :) Chciałaś szczerych odpowiedzi to co się burzysz że ci ludzie prawdę piszą :)

kręcone nietuzinkowe włosy - proszę cię:( Jan ie wyglądam jak Alba, ale nie wklejam tu zdjęć i nie oczekuję, ze każdy będzie się mną zachwycał. Trochę pokory.

Gość ile one mają lat???
jak myślicie?

''nietuzinkowe wlosy'' ahahahahahah :-D :-D :-D makijaz rownie nietuzinkowy, naturalny i subtelny jak zdrowe i blyszczace wlosy :-) wyskubnae brwi na cienka kreseczke to najnowszy hit sezonu we wszytkich remizach :-D :-D

Oblubienica dokładnie :) jesli nam się ktos nie podoba to mamy sie w ogole nie odzywac ? chciałas szczerych odpowiedzi :) jesli sadziłas ze ktos ci bedzie sadzil komplementy tylko dlatego ze sama masz wygórowaną samoocene to chyba pomylilas strony :) Dodaj na sexfotke tam na pewno trafi sie jakis facio któremu spodoba sie twoja niemiecka uroda :)

Gość pierniczek lukrowany
ojjj...kobietki chciałam być miła;) miałam na myśli to, że teraz dziewczyny raczej prostują włosy, więc jest chyba więcej tych z prostymi niż kręconymi- stąd "nietuzinkowość":) ... rozumiem, że nie wklejacie zdjęć, też bym tego w życiu nie zrobiła (ale to ze względu na tuszę)...ale to jakieś siksy, więc wybaczcie te błędy młodości;) absolutnie daleko mi do zachwycania się nimi, ale sama urodą nie grzeszę i staram się widzieć plusy;) pozdrawiam serdecznie raz jeszcze;)

Gość blondynka wygląda sympatycznie
przede wszystkim powinnaś inaczej się ubierać. Tuszować te rozrośnięte ramiona i szerszy dół dopasować. Ten sposób ubioru jaki prezentujesz pokazuje wyłącznie szerokie bary i biust bez stanika :( A dół ginie zupełnie. Brak bioder i patykowate nóżki w leginsach.. Lustra w domu nie masz? Czy lustro jest wyłacznie malutkie do wyskubywania brwi? Masz szansę na galeriankę co najwyżej

Gość Astoria1985r
To po co się wypowiadacie jak wam to nie pasuje? Skoro nie chcę komentować to nie komentuje. To wolny kraj i dziewczyny mogą robić co im się tylko podoba. A te teksty o ich stylu są żałosne... Dziewczyny wyglądają normalnie. Brunetka jest szczupła i to, że ma lekko wystający brzuszek to nic nadzwyczajnego. Na plaży widać dużo więcej "gwiazd" z celulitem, które myślą, że są pikne. Typowa żałość polaczków przez was przemawia. Skoro one są brzydnie to co powiedzieć o grubych, zaniedbanych laskach, które nawet brwi nie potrafią wyrwać i chodzą takie zarośnięte? Trochę rozumu zanim coś napiszecie, a nie piszcie tylko po to, by zrzucić na kogoś ciężar waszego nieudanego dnia czy nastroju.

Gość radaradka
heheh jakieś kurwy chcą się dowartościować buhahahhaha . Obydwie jak ruskie tirówki.

Gość lekoooomankaaa
blondynka mi się podoba :) natomiast lokowana dziewucha, jest straszna... kobieto, nie skub tak brwi bo wygląda jakbyś miała twarz wielkości opony... jakąs grzywkę bym tu zrobila aby zakryć duże czoło zmniejszyć ogólnie owal twarzy bo jest strasznie

ona wkleila tutaj ta zdjecie zeby ocienic, tak ?? jak juz sie jest takim desperatem, i wyglada sie jak z wiejskiej potancowy, to trzeba sie liczyc z tym, ze pojawia sie takie komantraze. Inny sposob ubierania, inne wlosy, pozadny makijaz i wygladalyby od razu inaczej,a le tak.... wiocha i tyle :-)

Najpierw piszesz dziewczyno zeby komentowac styl wyglad i ktora jest ladniejsza, a pozniej jak dostajesz krytyke to sie oburzasz ? To mialy byc szczere odpowiedzi a nie słodzenie komus :)