Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroczka1986

lekarze nie wiedzą co mi jest... co robić?

Polecane posty

Witam. byłam już u paru lekarzy i nikt nie wie co mi jest. To ja nie wiem czy lepiej pójść do wróżki niż liczyć na pomoc służby zdrowia.

Gość ggggggloria
a objawy jakie masz?

poszłam do\lekarza po około tygodniu odkąd pojawiły mi się dwie duże symetryczne plamy po obu stronach szyi, do tego doszła infekcja bakteryjna organizmu takie tam grypopochodne sprawy. poza tym zauważyłam że zrobiła mi się długa plama na wewnętrznej stronie ręki i tworzą się plamy na palcach rąk. powiedzieli mi tylko że to napewno nie jest żadna grzybica ani inne takie. i podobno to też nie jest żadna reakcja alergiczna

Gość ggggggloria
maja psi obowiazek skierowac cie na podstawowe badania , krew mialas robioną? moze kleszcz gdzies ci sie wczepil, sprawdz dokladnie , te plamy swedzą czy po prostu są ? dziwne conajmniej naprawde moze to cos o podlozu metabolicznym

Gość jufvhreuyvfrehvfy
jak ci nie dali skierowania na badania krwi zrob sama albo idz do innego tez mi sie wydaje ze to jakas alergia bo jakby to bylo cos innego to pewnie nie postepowaloby tak szybko zadna luszczyca lub toczen

to właśnie podobno nie jest alergia. badania krwi miałam robione i podobmo nie ma tam nic niepokojącego. byłam już u 4 lekarzy i każdy powiedział że nie jest w stanie mi pomóc i że nigdy takiego przypadku nie mieli plamy nie swędzą ani nawet ich w żaden sposób nie czuję.

Gość shfh
powinni skierowac cie do jakiegos specjalisty albo na obserwacje do szpitala moze...nie wiem... ale musza dojsc przeciez do tego co ci jest.

Gość ggggggloria
moj brat mial podobne objawy po nadmiernym wysiłku fizycznym po prostu nic powaznego ale jakies przypadlosci wynikajace z metabolizmu, zmęczenia organizmu i cisnienia moze przeciazylas sie ostatnio jakos?

pracuje tak jak zawsze zbytnio nie odczuwam przemęczenia. \ a co się\ tyczy lekarzy to uważam niestety że nie mają powołania i ludzi maja w dupie.

Gość ouiouiuui
może masz chlamydie albo borelioze?

Gość ouiouiuui
a miałaś CRP robione?

Gość blabliblu
moja mama miała dużą plamę na nodzę pod kolanem. zwiększała się aż się zrosła. była u lekarza i okazało się ze to bolerioza. zapytaj się czy to nie to, niech dla upewnienia skierują Cię na badania na boleriozę. to choroba przenoszona przez kleszcze.

Gość blabliblu
tfu! borelioza* gafa

Gość hjghghgghgh
Lekarze nie wiedza ale my wiemy masz Boreliozę ządaj nadań na to i CRP imunoglobuliny Igm

Borelioza to osobna historia bo z tą chorobą zmagam się od około 4 lat. mówiłam lekarzom że na to choruje i czy to może mieć jakiś związek ale wszyscy stanowczo zaprzeczyli. jak zachorowałam na borelioze to miałam duży rumień na nodze, a tu sprawa wygląda nieco inaczej bo mam dwie duże plamy na szyi i to idealnie symetrycznie

Gość marisuz

Crp 5 to nie jest dobre powino byc max 2, a OB i morfologia i kreatynina i próby wątrobowe