Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marjann2838

jestem konsultanką Avonu i wkurza mnie czasami zachowanie klientek

Polecane posty

Gość marjann2838

przykładowo jeśli jest promocja, że można zamówić tą rzecz po niższej cenie przy zamówieniu produktów z tej i z tej strony. I zaczyna się - może ktoś inny zamówi ? Jeszcze rozumiem jak klientka ogólnie składa duże zamówienia i jej się zdarzy, to pół biedy. Ale kiedy jakaś strzeli zamówienie na jakiś dezodorant w kulce za 5 zł czy szampon za 10 zł raz na pół roku i jeszcze chce wykombinować jak najwięcej i najtaniej to niech się pocałuje :-/ Zwykłe cwaniactwo

Gość marjann2838
Wyobraź sobie, że jeszcze i to całkiem sporo osób. Dlaczego prowo ? Tak się zdarza :/

A to dziwne. Bo wszystkie produkty są oszukane. Może nie aż tak jak w Oriflame, ale jednak, więc tez mnie dziwi, że twoje klientki są tak pazerne na promocje.

Gość i tak masz z tego kasę
więc w czym problem

Gość marjann2838
Co masz na myśli mówiąc oszukane ? Kosmetyki Avonu to może nie Dior ani Chanel, ale moim zdaniem jak za taką cenę są całkiem przyzwoite.

Gość marjann2838
Kasę ? 10% raptem z takiej promocji :/ A ja dziękuję na czymś zarabiać raptem 1 zł, jak chcą to mieć, niech zamawiają z produktem, który do tej promocji upoważnia.

Nie za bardzo rozumiem, z czym są oszukane. Firma jak firma, kosmetyk jak kosmetyk... Za taką cenę nie spodziewajmy się nie wiadomo czego :o Sporo osób kupuje rzeczy z tej firmy - ja również - i nie miałam do tej pory z nimi problemów. To, że wielki boom na te kosmetyki minął jakiś czas temu i teraz już jest chyba więcej konsultantek niż klientek nie znaczy, że kosmetyki są gorszej jakości.

Gość hhjjkjjhhjhkjkjlk;ll;k
up

Gość hryhrtytryutyutyuj
oriflame daje 35 % ale w uk, nie wiem jak w pl. ale i tak porownujac z avonem mialam lepsze waronki

Gość marjann2838
Avon daje zależnie od tego za ile zamówimy, ale jakby nie było to za taki produkt w okazyjnej cenie, kiedy zamówi się określoną rzecz to zawsze tylko 10%, więc niech się pocałują. Bez przesady, niech każdy nic nie zamawia tylko liczy, że się załapie. Takie coś przejdzie ewentualnie dla klientek, które składają regularnie zamówienia i to w miarę porządnie, a nie wysili się raz na rok na parę złotych i jeszcze szanownej panience wszystkimi promocjami udogadniaj.