Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anexxis

Czy po wychowawczym dostane zasiłek dla bezrobotnych, jesli

Polecane posty

Gość anexxis

wychowawczy konczy mi się razem z umową o pracę na czas okreslony. Tzn w pażdzierniku tego roku konczy mi się 3 letnia umowa o prace i tym samym wychowawczy. Czy w takim wypadku dostanę potem zasiłek dla bezrobotnych?

Gość anexxis
daruj sobie komenatowanie

Gość beatka zrób przysługę
społeczeństwu i spierdalaj w podskokach

Gość anexxis
komentowanie* poza tym czy moje pytanie brzmiało " czy powinnam wyciagać łapy po zasiłek". Nie masz nic mądrego do napisania!

Gość b1eata
musisz dopytac w up i wziasc zaswiadczenie z pracy i z zusu. z zus o odprowadzanych skladkach i o przebytym wychowawczym a z pracy druk na ktorym bedzie rozliczony kazdy miesiac pracy. ja mialam troche inaczej pracowalam 3lata i 4miesiace pozniej 2miesiace zus mi placil wychowawczy. podczas pracy urodzilam dziecko bylam prawie rok na wychowawczym a pozniej na l4 na drugie. wedlud wyliczen urzedu pracy zasilek mi sie nie nalezal bo l4 trwalo 6miesiecy pozniej macierzynski i wyliczyli ze przepracowalam za malo o 38dni.chore trzeba pytac u zrodel

Gość wiem o co chodzi
Beatka ze wsi ❤️ jestem brzydka ❤️mam meza nie roba ❤️ nie moge miec dzieci ❤️ jezdze furmanka ❤️mieszkamy w socjalnych