Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Caspar

Nudzę się

Polecane posty

Gość oj tak, oj tak
bora bora- tam pewnie jest za gorąco ;-) Caspar, wpadniemy do Ciebie, oprowadzisz nas tam i będzie fajnie, zobaczysz ;-D

Gość wyloozuj
i o to chodzi żeby było gorrrrąco. ;)

Gość wyloozuj
raz, ale za to przez dwa tygodnie.:D trochę więc już o gdańsku wiem. np. to, że drogie piwo tam macie.

Gość kanapeczka z kanapeczką
naturę, to ja uwielbiam :) ale jakoś Mazury nigdy mi nie po drodze. Zazdroszczę Ci tego morza, miałabym co robić przed pracą, psiaka pd pachę i heeeeja wzdłuż plaży, a po pracy zimny browarek na piaseczku aaaaaaahhh:) Jednak muszę przyznać się , że zbrzydł mi nasz Bałtyk ostatnio...jeżdże co roku do Kołobrzegu i tak już 6 lat w tym samym okresie i dobija mnie ten chłód i sinice ....

wyloozuj, za gorąco, to też trochę źle... Spiekłbyś się pierwszego dnia i resztę urlopu przejęczał ;-p haha, piwo mamy, owszem ;-) dla mnie zresztą nie ma to znaczenia, bo i tak go nie piję dwa tygodnie to całkiem sporo ;-) czego jeszcze się dowiedziałeś?

''miałabym co robić przed pracą, psiaka pd pachę i heeeeja wzdłuż plaży''- kanapeczko, rozwalił mnie ten tekst, a zwłaszcza ten psiak :-D Fakt, jest morze- jest zabawa

:P nie mam psa, ale z chęcią zamieniłabym męża na takiego pikusia :D i nie musiałabym gotować tyle:D

wyloozuj, to nasze piwo jest drogie, bo zarabiać też nieźle trzeba ;-) olejek do opalania sam z nieba nie spadnie, najpierw trzeba go kupić, za pieniądze

''nie mam psa, ale z chęcią zamieniłabym męża na takiego pikusia i nie musiałabym gotować tyle''- no proszę! Niby nic, a charakterek kanapeczka ma! ;-)

Gość xyzabcdef
To i dołączam do tych nudzących się w pracy, chociaż za 15 minut wychodzę :)

Gość oj tak, oj tak
;-D

Gość xyzabcdef
jutro ostatni dzień pracy w tym miejscu, ledwo już siedzę :D

Gość nie tylko Ty ;-)
ja chcę mieć już urlop!!!

się gra się ma ;)

Tini- dokładnie Adrenalina? Hm... ;-) Co powiesz na nurkowanie z rekinami? Ja bym z chęcią spróbował...

Gość xyzabcdef
Jedno i drugie :D kończę współpracę z tą firmą z 1 lipca, ale od poniedziałku 2 tygodnie urlopu, tylko że spędzę je już w kolejnym miejscu pracy :(

Gość oj tak, oj tak
ja nie wiem, kiedy dostanę urlop...;-/ moze w lipcu, moze w sierpniu

Gość wyloozuj
dowiedziałem się (hmmm... no niech będzie -łem), że w gdańsku plaże nie są najpiękniejsze a tłok jak w puszcze szprot. ale wystarczy przejść kawałek dalej... a tu woda czysta i pustki. dowiedziałem się też, że na te cholerne schody wysokiej wieży nie da się wbiec. i że można uczciwie zorganizować transport miejski. i że są przepiękne gotyckie budowle. i że fontanna neptuna dobrze spisuje się jako tło do zdjęć. i że taki fajny kiermasz ze starociami jest (a przynajmniej wtedy był). i że to piękne miasto. za to sopot mi się nie spodobał. lans, złodziejstwo i kurestvo.

Gość xyzabcdef
Kultura - mam faktycznie dość tego miejsca pracy, ale pewnie zawsze można trafić gorzej ;) liczę, że nowe miejsce pracy będzie trochę lepsze :)

nic nie zmienia faktu, ze czytam Was i dalej nudzę się....eh

''za to sopot mi się nie spodobał. lans, złodziejstwo i kurestvo.''- jesteś swój gość a tak na poważnie- to -łeś czy -łaś mam pisać? wybacz, nie chcę się wkopać