trudzia07 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 Czesc wszystkim zaczne od przedstawienia sie jestem Aga i szukam kogos z podobnym problemem jak moj mam pierwszy raz monitorowany cykl dostalam tabletki clomid owulacjia byla czy ktorejs z was sie udalo po tych tab? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trudzia07 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 dodam jeszcze ze musze tydzien czekac aby zrobic jakis pierwszy test to troszke dlugo ale jak trza to trza czekac pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trudzia07 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 no chyba jestem tu sama w tej kwestii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 Hej :):) Ja swego czasu brałam clostilbegyt i niestety mi się nie udało :(:( Dzisiaj właśnie ponownie zaczęłam walkę z clo, mam za sobą pierwszą tabletkę za kilka dni USG....Mam nadzieję, że coś się zacznie dziać.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trudzia07 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 Hej Dorotka jak rozumiem to teraz twoj drugi cykl z tymi tabletkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 Nie, w sumie to chyba będzie 7 cykl. Tylko te poprzednie były w ubiegłym roku....Ostatni raz wzięłam chyba w lipcu 2010r + do tego menopur. No ale nie udało się...niestety :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach