Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieziemsko wkurwiona

Właśnie dostałam kosza na FB :O Koszmar

Polecane posty

Napisałam na czacie do chłopaka, który mi się podoba. Ledwo zaczęłam a on w środku zdania do mnie wali tekstem : "no to cześć" i się odłącza. :(:(:(:(:(:(:( Myślałam, że chociaż trochę mu się podobam, bo ostatnio miło nam się rozmawiało, życzył mi miłych wakacji i ogólnie był miły. Teraz wiem, że to wszystko moja fantazja. 😭 Smutno mi.

Offerma, wiem że zostałeś ogołocony ze sfery uczuciowej i wszystko co z tym wiązane cię drażni. Współczuję. 🖐️

Gość DonKreatorre
A mialas taki sam nick / nazwe? ;)

To było na FB, więc widział kim jestem. :O

Gość DonKreatorre
Nie mam konta na FB, wiec nie wiem z czym to sie je :P Myslisz, ze dlatego, iz wiedzial kim jestes?

Na czacie FB widać z kim piszesz, no i są sami znajomi. Pewnie uznał, że mnie nie chce a pokapował się, że zarywam i urwał tok rozmowy u samego początku. 😭 Dwa lata już się w nim kocham. :(

Gość DonKreatorre
Moze tyle czasu, bo wiesz, ze zawsze dostaniesz kosza, dzieki czemu jestes bezpieczna?

Hę? o.O Nie rozumiem za bardzo. Czemu miałabym wiedzieć, że zawsze dostanę kosza?

Gość Anitaaaa39
kochana nieziemsko wkurwiona ! Może to nie jest odpowiedni mężczyzna dla Ciebie? Rozglądnij się może ten nieśmiały ,lekko zapryszczony kolega,który wzdycha do Ciebie jest lepszym partnerem ? pozdrawiam Anita

Gość DonKreatorre
Wyidealizowanie milosci, moze lubisz wzdychac, myslec o nim, planowac ... a jak by przyszlo co do czego ... to bys dostrzegla, ze to normalny, niekulturalny ;), chlopiec / facet.

Ale mi się podoba ten no i nic nie poradzę. :) Wiem, że teraz promuje się tolerancję- ale serca nie oszukasz. :P

Możliwe, że mnie zamroczyło i już nie widzę w nim tego wstrętnego "bad boja". :( Do tej pory byś bardzo kulturalny i sympatyczny.

Okropnie się czuję. :( Jak naiwna debilka.

Gość DonKreatorre
Chodz na czat, rzuce Ciebie ja i zapomnisz o tym, ze rzucil Ciebie on, dzieki czemu dasz mu jeszcze jedna szanse i ciagle bedziesz zyla niespelniona miloscia :)

Ejj Kreatore, mi się wcale nie uśmiecha ta niespełniona miłość. Piszesz, jakbyś nigdy się w kimś nie kochał .

Gość DonKreatorre
Cholera ... i sie wydalo ;) Jak mozna sie kochac w kims, skoro wiesz, ze to dupek? Jak sobie wyobrazasz ten zwiazek? - Ty bedziesz mowila a on w polowie zdania sobie wyjdzie do kolegow? P.S. polecialas na wyglad? ;)

Ha, wiedziałam, że padnie to zdanie o wyglądzie- otóż nie. On jest brzydki, a nawet pasztetowaty. Urzekł mnie właśnie charakterem (do dzisiaj). Zawsze był sympatyczny, kulturalny, żartobliwy i tak dalej. Po prostu dziś po raz pierwszy się tak zachował, albo pokazał prawdziwą twarz (jedno z dwóch).

Gość DonKreatorre
Hmm ... moze mu jakies sprosnosci pisalas? :P Skoro taki brzydal ... to pewnie jest fajny ;)

Żadne sprośności, zaczęłam od "cześć", to chyba nie jest perwersyjne zanadto?..:( No właśnie bardzo fajny, taki żartowniś z intelektem. Ale dziś mi było bardzo przykro.

Gość DonKreatorre
E, to pewnie mial zly dzien, moze mu mucha zdechla? :( Wiesz, tak to jest z ludzmi, ze przewaznie krzywdza tych, ktorych najbardziej kochaja zatem ... powinnas byc szczesliwa z dzisiejszego zdarzenia :) A Ty czesto zagadadujesz do niego, czy on czesciej ... oczywiscie do Ciebie, a nie do siebie?

Hmm, właściwie to różnie, ostatnio to się na równi rozłożyło- raz ja zagadywałam, raz on. Ale chyba jakby na mnie leciał to by nie urywał chamsko rozmowy na samym początku. :( To nielogiczne. Ja myślę, że on widzi, że mi się podoba i go to cieszy że ma powodzenie, ale mnie już nie chce. Może tak być?

Gość DonKreatorre
Przestan, gdyby wiedzial, ze moze Cie miec, to by Cie chcial ... chcial ... wzial ... pod prysznicem ... ... o shit ... sie zagalopowalem ;)

Ajj, kpisz sobie z infantylnej, zakochanej dziewczynki. :(

Gość DonKreatorre
Nie, lacze sie z Toba w bolu :) Wydajesz sie naprawde ... w tym zagubiona :(

No to mnie oświeć w takim razie o co tu chodzi? ;) Czy to classic bad boy, a ja typical woman, która lecieć na bad boy?

Gość DonKreatorre
Myslisz, ze on zaplanowal cala rozmowe i wiedzial, w ktorym momencie to napisac, zebys tak o nim myslala? ;) Nie sadze, a powod takiego zachowania zna tylko on. Jesli nie mozesz mu zaufac = odpusc sobie.

A no chyba sobie odpuszczę, co mi teraz innego zostaje. :( Mam jakiś honor, nie będę za nim latać i wiecznie zagadywać, jak mnie spławia. A powód zachowania takiego jest chyba oczywisty- ma mnie w dupie. Ale po co ja pisałam do niego. :( Mogłam się domyślić.

Gość DonKreatorre
Wiesz, to nie chodzi o honor. Bardziej o ... odczytanie zamiarow :) Jesli jestes pewna, ze Cie "splawil" (ale niby w jaki sposob masz byc pewna?) to nie ma co, skoro i tak to nie ma przyszlosci?

No jak to, gdyby mnie choć trochę lubił , to chyba miałby ochotę na dłuższą rozmowę, a przynajmniej by się jakoś łagodniej pożegnał, a nie tak urwał mi w pół zdania. Więc wniosek się nasuwa taki, że mi dał subtelnego kosza. Aaa Ty skąd wiesz, że to by nie miało przyszłości (przypuśćmy na potrzeby chwili, że mnie jednak nie spławia)?

mam taką ochotę na niego a ten idiota tego nie widzi - lepiej żeby mnie chciał przelecieć bo inaczej go zabije !!!