Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AleJestemZlaaa

Problem z kierowcą autobusu!!

Polecane posty

Gość AleJestemZlaaa

Miałam dzisiaj dość nieprzyjemną sytuację z kierowcą autobusu. Otóż wsiadam o godzinie 17:30 i grzecznie pytam, czy sprzedałby mi pan bilet, ponieważ w okolicy nigdzie nie prowadzą sprzedaży biletów mzk (zadupie, gdzie jest tylko jeden sklep) a on do mnie z pyskiem, że nie ma (darł się!) no to cóż musiałam wysiąść ;/ A kurwa widzialam plik biletów przy kierownicy;/ a następny dopiero za 3 godziny. zlosliwy palant I teraz zastanawia mnie fakt, bo kieowca od godziny 18:00 ma obowiązek sprzedać bilet w autobusie. Za pół godziny będę jechała znowu tą linią komunikacji miejskiej i może będzie jeszcze ten kierowca. Jest już po 18 i ma obowiązek sprzedać bilet , co mam zoribć jeśli powie , że nie ma biletów?. prosic o numer do jego dyspozytora czy co? kurcze co za zlosliwy cham;/

Gość AleJestemZlaaa
pomozcie;/

Gość ja nie musialam
do mnie tez tak w tramwaju kiedys wyskoczyl i pojechalam na gape :( nic dziwnego jak malo sie zarabia w polsce to wydzieraja sie na ciebie bo cie woza autobusem czy tramwajem i malo za to maja.

Gość helga2666
przede wszystkim zapamietaj o ktorej godzinie byl kurs i date. jak nie bedzie chcial ci sprzedac biletu, to od razu mow, ze w takim razie poprosisz jego numer sluzbowy i inaczej zalatwisz ta sprawe. w necie zawczasu znajdz sobie nr telefonu do centrali tego przewoznika i zwyczajnie zloz skarge.