Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZatanczeNagoPosrodPrawd

Mam bogatych rodziców, dzięki czemu sam jestem bogaty i moge mieć każdą kobiete

Polecane posty

Gość ZatanczeNagoPosrodPrawd

Taka jest prawda :) zaraz pełno blaz się zleci ubliżając mi że bez rodziców byłbym nikim, że jestem rozkapryszonym gnojem bla bla i ja odpowiem wam już teraz: TAK ZGADZAM SIE!! HAHA ZGADZAM SIE KURWY!!! ale wiecie, że to jest tylko forum? a w realu jest zupełnie inaczej:) ja dzięki naprawdę duzym pieniądzom (powiem Wam tylko tyle, że ojciec z matką około miliona rocznie robią) zajebiście wyglądam, mam 2 zajebiste auta, zajebisty dom, działke, ubrania, perfumy.. mam wszystko i w realu żadna szmata nie patrzy na to, że to dzięki rodzicom tylko po prostu chcą ze mną być, chcą ze mną się ruchać, spotykać itp.. i jestem kimś.. jestem wielki i sram na was :)

Gość Universal_pictures)
Ale wykształcenia Ci nie zapewinili odpowiedniego. ''duzym pieniądzom'' ??? :D:D Twoje zycie jest tak zajebiste i siedzisz na podrzędnym kobiecym forum dla sfrustrowanych kur domowych ,matek polek ,gimnazjalnego gówna , prawiczków ,brzydali i zakompleksionych ludzikow 🖐️ 0,5/10

Gość nbnbvnvnvnnvcc
nie ma czegos takiego jak ''duze pieniądze'', on ma racje :D duze to moze byc drzewo :D banknoty mają okreslone wymiary :D

Gość im więcej pieniędzy tym łatwie
jszy dostęp do kobiet