Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Virus SLD 90

Mam nadzieje ze wkrotce skonczy sie istnienie tego pierdolonego kraju

Polecane posty

Gość Virus SLD 90

Nienawidze tej zajebanej polski. to jest gowno a nie kraj. nienawidze go z calego serca i mam nadzieje ze kiedys przestanie ten smietnik w ogole istniec. modle sie o to zeby jacys terrorysci czy inni psychopaci majacy dostep do broni atomowej itp wysadzili to w cholere. to co sie tu dzieje mnie przeraza. ale nie martwie sie o siebie ale o swoich rodzicow. wiem ze oboje umra jesli te kurwy zydowskie pierdolone zwieksza wiek emerytalny. nienawidze tych zydowsko-moherowo-komuszych scierw jak nikogo innego. mam nadzieje ze beda zdychac w meczarniach, ze beda zrec wlasne flaki i bedzie trawil ich najgorszy rak i trad, najgorsza kila, beda gnic i rzygac wlasnymi wnetrznosciami i nawet im ta kasa nie pomoze. nie wazne jest dla mnie czy to kaczor, czy tusk, czy komor, czy rydzol, czy kwach... to wszystko te same kurwy tylko ze jedne zydowskie, drugie moherowe a trzecie prokomusze. takie same kurwy ktore zasluguja na smierc za to co robia z ludzmi. za to ze nie ma pracy, za to ze mlodzi ludzie musza spierdalac po krajach zachodu zeby moc godnie zyc, za to ze chca smierci tysiecy ludzi bo nie wierze ze osoby chore i zmeczone zyciem przez straszny zapierdol dozyja takiej charowki zapierdalajac jak dzikie osly przed 70. nie dziwie sie temu dziadkowi 60 paro letniemu co zabil tych urzedasow z pisu. ja jakbym byla chora na raka to rozjebalabym caly sejm w powietrze, wymordowala do ostatniej kropli krwii kazdego skurwiela bez wzgledu na to z jakiego jest ugrupowania. nadzieja moja jest jedynie w tym ze ten rok 2012 naserio bedzie data konca wszystkiego. albo chociazby tej zajebanej polski. ten kraj moglby wyginac jak dinozaury i nigdy nie powrocic do zycia

Gość eeeesc
popieram

W Belgii też chcą podnieść wiek emerytalny do 67 lat. Wszędzie szukają kasy. No ale fakt, że stąd ludzie przynajmniej nie muszą emigrować za pracą. To jest polska porażka. Największy polski eksport? Ludzie :o Wstyd. Ale ja tam lubię ten kraj. Może dlatego, że nie muszę tam na stałe mieszkać.

Gość Grzegorz Kleszcz
no to.... do roboty! dlaczego tylko gadasz! działaj!

Gość policjanttt
ja tam nie narzekam po 15 latach emeryturka:classic_cool: