Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniko

fantazje seksualne w pracy

Polecane posty

Gość o żeszqu...
wszystko przeciwko mnie. ech... to oddalam się na spoczynek. dobranoc, dobradzień. no, miłych snów w każdym razie.;)

Gość a ty mezatka
spocznij, wypocznij, z uczuciem dobrze wykonanej roboty :D skradziony czas zatrzymaj, za wywolane usmiechy to calkiem niska cena :classic_cool: dobranoc ;)

Gość o żeszqu...
;) dobranoc

Gość smoczycaaaaa
czy Ty mnie masz za idiotkę?po co ślęczysz na cafe i mnie czytasz chciałeś się dowartościować,czy tylko trzymać rękę na pulsie,czy kogoś mam i jemu robię dobrze,czy tam niedobrze:P to syndrom psa ogrodnika,sam nie skorzysta i drugiemu nie da? po co Ci to wiedzieć?jesli masz laskę "na tapecie" to skup się nad rwaniem jej,póki jeszcze masz na to w ogólę ochotę,tylko trzeba się ogarnąć,i wziąć do kupy o obraz przedstawiasz koszmarny mnie pod tym wzgledem nie rozpatruj,bo ja jestem już dość stara:) i można mi wiele pod względem urody wybaczyć skoro Ci never na mnie nie zalezało ,to nie wiem po co się mną interesujesz ja tego nie robie,po prostu cie widziałam,po prostu kiedyś ktoś mówił o imprezie na której byłes,,, zdziwko,,,było,ze bylismy razem,i co się stało,,,,,bo podobny Ty taki fajny,,,a ja jeszcze fajniejsza,,,,oj uśmiałam się cóż znamy swoje najgorsze cechy,poznaliśmy się ze heja,a myślę ze jednak nadal się pomimo durnowatej Twej gadki,oboje szanujemy,i niech tak zostanie masz problem z uzewnętrznianiem uczuć,ani słowem ani gestem to nie wychodzi,a jak już nadepnie Ci się na odcisk,to już wiem jak to jest....:) boleśnie,,,,jednym słowem,ale i ja nie pozwolę i to never na takie fikanie nie można mnie śledzić bezkarnie,nie wytłumaczywszy się z tego,nie można też coś obiecywać a potem grać posrańca i się bać stanąć twarzą w twarz,jeśli stać Cie na walkę to do niej było stanąć a nie chować się po kątach,jak jakiś gówniarz,dziwne zupełnie żeby baba miała więcej odwagi moralnej niż facet,zebym potrafiła przeprosić,a Ty za swoje podłe słowa nigdy. to była przygoda życiowa,i nie dziw się moim wspomieniom,one już nie mają twarzy,a pamietać chcę to co dobre...a co pewnie z czasem i tak ulegnie ...rozmyciu.. więc nie czytaj mnie,i się zajmij sobą,i swoim życiem,czesc

Gość Monia_***
Moja koleżanka tak się dziś ubrała, że mam straszną ochotę na małe conieco...

Gość Antoś_krętacz
Takie fantazje seksualne w pracy to się mogą skończyć źle..., mój kumpel został oskarżony o molestowanie seksualne przez koleżankę z biura i ma teraz problem trzeba delikatnie z tym tematem http://facet.wp.pl/gid,15483567,img,15483614,kat,1034183,galeriazdjecie.html

Gość kapustkamodra
Ehhh, ale czym by było życie bez fantazji?