Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam. Chciała bym się dowiedzieć, czy okres może się spóźniać od wzmożonego wysiłku fizycznego? Ostatnio zmieniłam tryb życia, jestem tegoroczną maturzystką i już od dawna mam wakacje, czyli- obijałam się trochę. Z resztą obijam się całe moje życie, jestem dosadnie mówiąc leniem. ale całkiem niedawno, jakoś około 2 tygodnie temu kupiłam karnet na siłownię i uczęszczam tam regularnie, nigdy wczesniej nie uprawiałam żadnego sportu i nie ćwiczyłam. Teraz staram się ćwiczyć jak najintensywniej. Czy to może spowodować opóźnienie miesiączki? Pozdrawiam

Tak. Nadmierny wysiłek fizyczny tak samo jak i stres może wpłynąć na zatrzymanie miesiączki bądź jej rozregulowanie. Ale jeśli uprawiasz sex to tak samo możliwe jest, że zaszłaś w ciążę. Najlepszym rozwiązaniem na początek jest zrobienie testu ciążowego (chociaż nie zawsze wynik jest prawdziwy), bądź badanie krwi "Beta hcg" (co daje pewność w 100%).

Gość autorko a ja bym
buhahahahahahaahhahaa

yyy do osoby o dziwnym pseudonimie 'auorko a ja bym' nie wiem co jest w tym zabawnego. Ja nie twierdzę, że okres mi się już spoźnia. Ja się po prostu zastanawiam. Nie ma chyba w tym nic złego. Pozdrawiam

a jak sie ma to co napisalas do tytułu topiku? co? rownie dobrze moglas zatytulowac "kluski śląskie" bo tez niejak ma sie do sprawy:O

no wlasnie nie wiem, chcialam zmienic, ale juz sie nie dalo jak zatwierdzilam, z resztą ja to jestem taki cykor, ze u mnie spozniający się okres dwa dni wiąże się od razu z ciążą, cos ze mną jest nietego