Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u6yhr

mówcie sobie co chcecie ale dla mnie im mniej inteligetna kobieta tym wieksze

Polecane posty

Gość u6yhr

powodzenie Wiem po mojej znajomej...Kretynka do potęgi trzeciej.Nikt nie wie czy naprawde taka głupia czy udaje..Rozstrzepana zadająca głupie pytania,dialogi w stylu "po co mi kierunkowskazy skoro po całym aucie widac ze skręcam""jak kogoś wymiłjam autem to skad mam wiedziec czy schodząc juz na jego pas nie uderze go tylem swojego auta???" Dokladnie to jej co dziennności.A każdy facet leci na jej debilowaty usmieszek..kazdego bawi..wystarczy ze 2 razy rozsmieszy goscia swoją głupotą to juz jest zakochany:O

Gość u6yhr
z drugiej strony laska kończy(co prawda z opoznieniem)ale jednak studia uniwersyteckie wiec jakos przebrnac musiała.Moze po prostu wyczaiła i udaje taką:Ofakt jest faktem,że dziala:O

Gość No ale przyganiał kocioł
garnkowi. Krytykujesz ją, a sama jesteś niewiele inteligentniejsza z tym "wymijłam".

Gość Navya
widocznie jest poprostu ładna ,albo seksowna skoro na nią lecą. na brzydka i głupią by nie lecieli

Gość kolka@
zazdrosna kobieto :D moze i nie jest inteligentna, ale na pewno jest atrakcyjna ;) inaczej faceci by na nia lecieli do tego moze jest szczera, usmiechnieta i tym przyciaga?

Gość moze całość wydaje sie
interesująca..moze jest urocza...nie jest zarozumiala jest sympatyczna itp

Gość Navya
a może myśla,że jak ładna głupiutka to dla nich tym lepiej? I to nie głupi facet może tak pomysleć

Gość Navya
w każdym razie gwarantuje ci ,że coś muszą w niej widzieć ;)

Gość u6yhr
mam faceta wiec nie jestem zazdrosna.tylko mnei to szokuje..z wygladu bardzo chuda farbowaa blondynka o malych ustach...normalna na poczatku nikt na nia nie leci dopiero jak posiedzi z nia godzine i naslucha sie jej haselem wywodów i naoglada jej rozstrzepania...:O

Gość Navya
chude blondynki często się podobają facetom właśnie :p założę się ,że skoro na ni lecą to brzydka być nie może

Gość Navya
a roztrzepanie.. nie świadczy o głupocie

Gość u6yhr
trudno to opisac bo nie widzieliscie laski dla mnei jest dramatyczna..wiecznie czegos szuka cos jej ginie o czyms zapomina,jest skrajnie nieodpowiedzialna.Ale nawet szef to znosi i traktuje ją z ojcowską pobłażliwością

Gość wysepka358
naprawde jeszcze ktos wierzy w te bzdury, ze faceci szukaja interesujacych i inteligentnych kobiet?:O Z moich wszystkich kolezanek najlepiej sobie zycie (czytaj wyszly najlepiej za maz) ulozyly te najmniej bystre, prozne i zarozumiale. Takie ktore nigdy nic ciekawego nie wnosza do dyskusji i zaczynaja kazde zdanie od "bo JAAA...".

Gość u6yhr
dokładnie:O