Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany xyz

Szukam Cię....

Polecane posty

zakochany dlaczego ty tak mało napisałeś o sobie-tylko pierwsza litera imienia,-P -miejsce warszawa? nie sypiasz po nocy, siedzisz przy komputerze więc teoretycznie -nie pracujesz od 8.00 do 16.00???, o M wiesz dużo -widujesz Ją przez szybę samochodu tzn. wiesz gdzie mieszka, gdzie pracuje, o której wyjeżdża do pracy , o której wraca???. Jesteś typem obserwatora, jak długo ją szukasz ? kiedy i gdzie ją widziałeś pierwszy i ostatki raz ???? P.S Mam nadzieję że to nie jest jakaś gra i ty naprawdę chcesz ją odszukać??? Niezły temat na film M -----------------------

Litera ,,P,, do niczego nie pasuje,nie wiem skąd ja wziełas. Wydaje mi sie,że napisałem dużo,przynajmniej tyle,że Ona powinna się już domyśleć,ale może nie chce? Pracuję ,czasem od 5.00 do 23.00,czasem mniej.Jestem tu w brew logice,ale to jest silniejsze..... O M wiem dużo ,ale nie wszystko,gdyby tak było już dawno znalazłbym w realu To nie gra ,to nie film,to fakty i życie.

Gość a TY, za kim?
moim zdaniem za mało danych podałeś :)

Gość a ktoś tu
pisał że marnujesz czas i nie posłuchałes

Gość okrutnie czy nie
los zakochanym bawi sięęęęęęęęęę :) On wie, ze Ona tutaj zagląda. obiecała Mu. dała Mu słowo, ze znajdzie ja w internecie. poczekaj zakochany. :) Ona znow do Ciebie napisze. Bo pisała, prawda ?

Gość :(((((((wpółczuję_____________
z jakiego ona jest miasta? :)

...jakich więcej danych mam podać? jak ktoś zapyta podam wwysokie......nadal szukam i będę szukał choć minie trzy tysiące lat wiem ,ze tutaj moge nie znaleźć,ale szukam nie tylko tu i czasu nie marnuję,czekam i nadal mam nadzieję....

Gość biedaku Ty :(
nie masz do niej maila, gg? a moze ma konto na nk albo fb? tutaj to ciężko Ci będzie ją znaleźć ale próbuj ;)

Gość piosenka moja
W białych zim białych wierszach Złotych sierpnia pokojach Moja miłość największa Nie wie nic, że jest moja Czas ją syci jak wino Wyobraźnia upiększa Moją miłość jedyną Moją miłość największą I nic nie powiem jej, broń Boże Nie powiem nic umyślnie Bo póki milczę to ją mnożę Gdy wyznam wszystko pryśnie Więc nie wyśpiewam mej miłości Niech nie wie co się dzieje I nieświadoma swej piękności Niech w myślach mych pięknieje

Gość piosenka moja
nie unikaj jej specjalnie

Gość Piękne słowa, piękna piosenka
:)

Gość piosenka moja
może ona czeka tylko przez jeden dzień

Gość Piękne słowa, piękna piosenka
o jakim dniu mówisz?

Gość piosenka moja
o jednym dniu, w którym ona czeka na niego , tylko ten jeden dzień w tygodniu

Gość ech, wspomnienia...
:)

Gość ech, wspomnienia...
a piosenka jest moja :P juz na zawsze :)

Gość a skąd ją znacie
kto ją śpiewa?

Gość Michał Bajor
Moja miłość największa a dalej tak: W białych zim białych wierszach Złotych sierpnia pokojach Moja miłość największa Nie wie nic że jest moja Czas ją syci jak wino Wyobraźnia upiększa Moją miłość jedyną Moją miłość największą Może kiedyś po latach Jednak szepnę nieśmiało "Kiedyś tamtego lata Strasznie panią kochałem" A ty przerwiesz w pół słowa Me wyznania zabawne "I ja pana kochałam Wtedy latem i dawniej" I nic prócz małej chwilki żalu Nie złączy nas kochana W tym dziwnym życiu śmiesznym balu Miłości niewyznanych Bladym tancerzom gra cichutko Orkiestra salonowa A pod orkiestry każdą nutką Podpisać można słowa: W białych zim białych wierszach Złotych sierpnia pokojach Moja miłość największa Nie wie nic że jest moja Czas ją syci jak wino Wyobraźnia upiększa Moją miłość jedyną Moją miłość największą

Nie unikam jej,wręcz przeciwnie,staram sie byc tam gdzie ona. Spróbowałem co będzie kiedy jej nie będę widział,czy minie,czy przestane myśleć,czy będzie mi obojętna ,czy przestane kochać. Sprawdzałem sam siebie.Nic się nie zmieniło,nadal myślę ,tęsknię ,kocham. Choć jej nie widziałem,to wiele rzeczy przypomina mi o niej Własnie ten jeden dzień w tygodniu.....powiedz jaki????

Gość moją miłość jedyną
dlaczego wtorek? ;)