Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggtrhrhyrhgthr

a tak wogole wysylacie nowych partnerow na badania ? chodzi o choroby weneryczne

Polecane posty

Gość ggtrhrhyrhgthr

takie jak hiv hpv opryszczka kila inne?? czy to tylko ja wpadlam na ten genialny pomysl ?

Gość ggtrhrhyrhgthr
nikt tego nie robi?? poznajecie facet idziecie za pare mc do lozka i nie ciekawi was czy nie ma hiva?:o

Gość ggtrhrhyrhgthr
:/

Gość dobre sobie ...
Załóż mu towarzyską książeczkę zdrowia i niech wraca ze stempelkiem.:)

Tak, tak dlatego bez przerwy mam nowe partnerki te poproszone odchodzą bez słowa, jakieś drażliwe czy co? :P

Gość włoska renetka
to wcale nie jest głupi pomysł, zwłaszcza jak chodzi o psa na baby

Gość do lozka idzie sie...
mialam szczescie. Spotykalam tylko takich co sami to proponowali, i ja tez sobie robilam przy okazji.

Gość ggtrhrhyrhgthr
gdzie zazwyczaj robicie takie badania? jaki koszt?

Gość Chyba pójdę do zakonu
Przyznaję, że trochę jestem przewrażliwiona na tym punkcie! Oglądałam film-facet miał zaawansowanego adidasa-jednym słowem masakra! Jeszcze się boję wirusowego zapalenia wątroby, to praktycznie nowotwór! Na to umarł Maciej Kozłowski (aktor) szkoda lubiłam go:-(

Widziałam taką reklamę w przychodni-stoi tirówka na autostradzie i podpis: 50zl.+hiv gratis;-)

Lekarze to mają mega poczucie humoru, że takie plakaty widnieją w przychodni;-) Ale wydaje mi się, że te 50zl to zaniżona stawka-strażniczki lasów biorą więcej;-) Ale co mnie to obchodzi, ja robiłam badania i seropozytywna nie jestem na szczęście;-)

Gość pieprza sie po katach a potem
kila i mogila :O🖐️

Gość vhjvjj
W=zarazi

Gość dfdfdfdf
nie, bo: nie jestemy kur.wami, nie zadajemy sie z kurwiarzami 🖐️

Gość ncjdcnjenj
a ty naiwnie myslisz ze choroby weneryczne lapia tylko kurwy i kurwiarze oswiece cie nieraz kurwiarz udaje porzadnego i jakas normalna dziewczyna moze sie na to nabrac:o i pozamiatane

Gość dlaczego nowych?
Powinno się wszystkich nie tylko wysyłać, ale wręcz doprowadzać. Później zamykać dopóki nie będzie wyników. Jak jest OK to można się bzyknąć. Jak wypuścisz z klatki na moment, to musisz powtórzyć procedurę.

Gość wystarczy, że facet miał
jedną partnerkę i cholera wie, co to była za dziewczyna, kogo ona miała w przeszłości itp ufać swojemu facetowi to jedno, ale ufać wszystkim jego eks?

Gość eeeeeeeeeeeeeehhhh
Ludzie po latach malzenstwa dowiadują się ze partner/ka mial podwojne zycie :O Na pozor wszystko ok , na pewno mnie nie zdradza !! Jest taki kochany ,dobry mąż i ojciec a pozniej ? wynik pozytywny :O moja przyjaciolka wlasnie w taki sposob sie zaraziła, na pozor kochające sie malzenstwo ,rodzina, po5 latach dowiedziala sie ze ma hiv :( Mozna z tym normalnie zyc ,ale trzeba chodzic na badania i brac leki. Niektórzy nie muszą ich brac przez lata ,bo poziom wiremii jest b.niski a inni ? kilka tabletek dziennie. Ja jestem na tym punkcie przerwazliwiona, gorszy od hiv-a jest zapalenie wątroby :/ Kiedy poznalawal nowych panów (trzech) pytalam czy mają jakies badania ,oczywiscie zaden nie mial, zaproponowalam zeby sie przebadac , w koncu to darmowe. Z jednym znajomosc skonczyla sie powazną klotnią i wyzwiskami w moją strone za kogo go uwazam... dwaj pozostali przestali sie odzywac. To byly dluzsze znajomosci ,nie jednonocne w barze.

Gość Typ C
Wirusowe zapalenie wątroby-w tym przypadku stosuje się chemioterapię! To praktycznie wyrok!

Gość me here now
Jak z kims idziesz do lozka to tak jakbys zabral ze soba wszystkich swoich i partnera partnerow. Ja zrobilam wszystkie badania (Hiv tez) na wszelki wypadek, bo te chorobska objawow nie daja. mialam chlamidie. Razem z mezem dostalismy antybiotyki. Moze on mnie tym poczestowal, a moze ja jego. Jedyna pewnosc moze miec dziewica z prawiczkiem, no a i to mozna sie zoltaczka poczestowac.

Gość prawiczek z warszawy
Prawiczek może mieć HIV czy WZWB ze szpitala lub od kolegi narkomana !

Gość RatownikMedyczny
Prawiczek żeby zarazić się od kolegi narkomana wirusem hiv to ty musisz być dożylny? Bierzesz here?-tzw. helene, hell? Dziwię się, że jesteś jeszcze w stanie napisać posta;-) A ze szpitala to największe szanse są na wyniesienie gronkowca;-) Poprzez kontakty sexualne możesz dostać w pakiecie hiv+wirusowe zapalenie wątroby typ C! Prawiczek nie ucz ojca dzieci robić!;-)

Gość RoZsĄdNa kobieta
Kiedyś zapytałam faceta na początku znajomości czy zrobi odpowiednie badania, odpowiedział, że tak, że nie ma najmniejszego problemu. Na zachodzie to jest norma, że partnerzy robią takie badania! Tu chodzi też o zdrowie i życie tej drugiej osoby! Nie potrafiłabym żyć ze świadomością, że zaraziłam drugiego człowieka śmiertelną chorobą!(AIDS) WIĘCEJ ODPOWIEDZIALNOŚCI! Jeżeli partner zarazi partnerkę w długoletnim związku(i odwrotnie)bo miał skoki w boki to taki związek i tak nie przetrwa, pozostanie już tylko nienawiść do partnera, który swoją bezmyślnością skazuje drugą osobę praktycznie na śmierć!

Gość sdkvgls
nie, a gdzie można ich na takie wysłać?

Gość dffzfzdfdzf
trzeba