Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dreton

28 lat i ciągle sam

Polecane posty

kolejna co nie umie czytać - a gdzie napisałem, ze mieszkam z rodzicami? Idę, masakra ;)

Dajcie Dretonowi spokój, teraz się czepiacie, że tylko wynajmuje swoje mieszkanie. Ale materaliści z was:)

Gość direction to perfection
mareksas - ciekawa jestem jaka jest ta Twoja wymarzona jakość... mam nadzieję, że sam też prezentujesz podobny poziom, bo wiesz najlepiej to wymagać, a samemu być niezaradnym życiwo pokraką, czy coś w tym stylu :) niestety 171 czy nawet te 175 dla faceta to wzrost niski i nie pocieszajmy dretona na siłę, bo taka jest prawda. ok - weź sobie dziewczynę 160cm i nawet jak założy obcasy, będziecie wyglądać w miarę, ale już z wyższą będzie problem, a para niski-wysoka budzi zastanowienie. dla mnie taki wzrost to turn-off, ale nie wątpię, że masz inne zalety

Dreton, z tego, co wiemy, masz 150 cm wzrostu, mieszkasz z mamą i lubisz łamać ręce nieznajomym :classic_cool: :P Toś się sam o sobie nowych rzeczy dowiedziaŁ :D

Gość kolejna co nie umie czytać
no teraz to ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem chodziło o to że sytuacja że facet ma lokum jest fajna, nie ze względów materialnych (bogaty facet, ustawiony, dobra partia) ale czysto praktycznych zresztą gdy ktoś jest pod trzydziechę to trochę by było drętwo gdyby było jak opisałam w poprzednim poście: randka w domu a mamusia na siłę pcha się do pokoju pod byle pretekstem ;-)

Gość mareksas
direction to perfection Ale ja nic nie pisalem o sobie i facetach, piszemy o kobietach w krk a nie o facetach, Ty ciagle zmieniasz temat. Fakt jest taki ze w krk jest bardzo malo fajnych kobiet.

Gość bierz go
korzystaj z życia!!!!!!! idyjoto

Podsumowując moją pierwszą wizytę na kafeterii, muszę powiedzieć, że jest to bardzo pouczający moment, można dowiedzieć się nowych rzeczy o sobie, najpierw można uznać je za nieprawdziwe, ale baa gdzie tam, to podejrzewam jest ta druga postać, którą się jest w świecie wirtualnym, zbudowana z oczekiwań, lęków i wyobrażeń ludzi po drugiej stronie, więc jak jeszcze raz spojrzę na swój profil stworzony przez was, to niektórzy muszą się czuć bardziej nieszczęśliwi niż ja :p

Gość Bogna M.
wybaczcie, ale to XXI wiek a nie średniowiecze i kobiety nie chcą byle czego. Stać cię na mieszkanie na kredyt? buhahha, a to dobre, czyli nie stać cię na mieszkanie. Nie wiem, może i te, którym rodzice zafundowali spanie w kartonach na ciebie polecą, ale inne nie. Wzrost- wybacz, ale niski jesteś, za niski. Praca - pewnie jakaś nieciekawa, skoro się nam nie pochwaliłeś. Jakis sprzedawca w sklepie. Uzalanie się na tym dorum - to takie babskie i mało męskie. Nie jesteś prawdziwym facetem.

przeczytaj moją wypowiedż wyżej, właśnie stworzylaś swój profil;)

Gość mareksas
wybaczcie, ale to XXI wiek a nie średniowiecze i kobiety nie chcą byle czego. wlasnie, na byle co nie leca, niech sobie beda same, tylko niech nie narzekaja na facetow i na swoja samtonosc

Gość jgfdg
dokładnie. Obecnie kobiety z jajami mają bardzo sprecyzowane poglądy, byle czego im nie wciśniesz, wiedzą czego chcą i wiedzą jak to osiągnąć. A ty masz 28 lat i jęczysz jak dwudziestolatek, chlopie co z tobą!!

Gość Bogna M.
akurat sami to wy jesteście. My sobie damy radę, ale nieudaczniowo stanowczo mówimy NIE! Zresztą co to za przyjemność mieć faceta nieroba albo niezaradnego życiowo. Po co się z takim męczyć. My nie rozdrabniamy się, nam ochłapy nie są potrzebne.

Gość Bogna M.
a profil to autorze sam stworzyłeś, faceta , którego żadna kobieta nie chce, nawet taki ostatni pasztet, no cóz.

Gość do jgfdg
nie nazywaj go chłopem,to krzyzówka madoxa z osłem

Bogna M. jeżeli Cię to tak bardzo interesuje, to pracuję jako księgowy, dla spółek zagranicznych, więc na co dzień pracuję w języku obcym, Twoja wypowiedzi świadczą o tym, że i język polski jest trudny...

Gość mareksas
Jacy my jestescxmy sami? Jesli duzo facetow jest samych to i kobiet musi tez byc duzo samych. A przepraszam, wy samowystarczlane kobiety nei jestescie same, zapomnialem ze macie koty...

Gość do jgfdg
Po co komu taka sliwka - robaczywka, szuka baby, żeby z niąkredyt wziąć na mieszkanie. No prędzej, to taka pójdzie się powiesić :-(

Gość do jgfdg
chłopie nie wymyślaj gdzie pracujesz. Taki z ciebie księgowy, że na mieszkanie jeszcze nie masz? Wzrostu też nikt ci nie dołozy, a wyglad to pewnie krzyzówka krasnala ogrodowego z jamnikiem

do jgfdg nawet zarabiając 5 tys. przez przez 3 lata, z tego wydając na życie, nie można odłożyć na mieszkanie w Krakowie, trochę logiki;)

Gość mareksas
Odezwala sie banda "szczesliwych" singielek i niesingielek ktora popisuja sie swoja zyczliwoscia doradzajac autorowi tematu....

Gość jgfdg
kobiety z jajami raczej nie cierpią na samotność tudzież z powodu samotnego borykania sie z losem, potrafią sobie radzić w niemal każdej sytuacji, zapewniam.

jgfdg jesteś tak szczęśliwa, co robisz na tym forum, nie masz ciekawszych zajęć?

Gość prawda jest taka żeeeeeee
te 5 000 zł, to niewiele. Za wynajem pełnie płacisz 1000- 1500 zł, do tego rachunki, jedzenie, itp.itd. i odłozysz grosze. Może koło 40 -stkiuda ci znaleźć towar z drugiej ręki z gromadką dzieci.

Gość jgfdg
dziwny z ciebie księgowy skoro i z logiką masz kłopoty.

Gość prawda jest taka żeeeeeee
zauważ, że ona nie zakłada takich głupich topików jak Ty na DAMSKIM FORUM jełopie

Gość joana28
Dreton ma rację. Jak się dorabiać to wspólnie - nie ma później pretensji, albo jakiś powodów do wielkiej i dozgonnej wdzięczności za zapewniony "byt".

co wy znowu z tym mieszkaniem, 90% moich znajomych bierze kredyty...

Gość mareksas
kobiety z jajami raczej nie cierpią na samotność tudzież z powodu samotnego borykania sie z losem, potrafią sobie radzić w niemal każdej sytuacji, zapewniam. To ze potrafia sobie radzic(niektore, bo nie wszystkie) to nie oznacza ze nie cierpia z powodu samotnosci. Kobiety duzo gorzej znosza samotnosc od facetow, natury nie oszukasz.