Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONa19261926

Ważne

Polecane posty

Gość ONa19261926

Mój facet jak tylko zaczelśmy chodzić razem 1,5 roku temu zaczoł odrazu kłamac ze jest w domu a był na dyskotece itp, robił rózne swinstwa teraz mam wraznie ze juz nie On trenuje piłke nożna gdy tylko go poprosiłam zostaniesz moze w ten weekend nigdy sie nie godził ja płąkałam a On to olewał teraz od czau do czasu zostanie bo chciałam go zostawic miałam tego dosyc !! ale teraz sie tez zmienił ON nigdzie nie chce ze mna chodzic itp. a potem tak wykręca sie ze wychodzi na mnie i ma pretensje ze jestem zła n a niego zawsze !! jak mam nie byc zła jak ON takie głuopoty robi !! opowiada mi cos zwierza sie to ja odpowiadam a On saobie potem dodaje to czego ja nie powiedziałam i to w dosc powaznych sprawach!! kiedys nie odmawiał mi niczego nie narzekał na brak kasy a teraz ciagle cos nie i nie mam dosyc co mam zrobic :((

Gość ONa19261926
pomocy

Gość hopsia sia
olac dziada

Gość ONa19261926
dziwi się że czuje złość na niego , albo że nie chce żeby się widywał z takimi kolesami pijaki głipie przez które była nie jedna kłotnia :/ i tak widzi sie z nimi na trenigach itp , kocham go ale chyba co raz słabiej !! sam sie głubi w tym co gada :((

Gość ONa19261926
piszcie cos prosze :(:(:(:(:( musze z kims pogadac a nie mam z kim tylko na was mogę liczyc

Gość ONa19261926
nikt nic wiecej nie powie dlaczego :(