Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihateholiday

jak ja wytrzymam ponad 2 miesiące bez Pierwszej Miłości??

Polecane posty

Gość ihateholiday

??!! :O:O:O

Gość ?????!?!?
a to wyjechała gdzieś czy jak? napisz cos wiecej

Gość ihateholiday
nie! po prostu w wakacje przerywaja emitowanie serialu !! dlatego chyba wyjade

Gość kasiaa:))))
Ja własnie nie dawno zaczełam oglądać. o co chodzi z tym manuelem, dlaczego mści się na Pawle?

Gość ihateholiday
zaczelo sie od tego, ze manuel udawal geja i byl instruktorem tanca, uczyl marysie, i chcial ja zgwalcic,to bylo daawno. pawel sie dowwiedzial i pozniej torturowal manuela. manuel poszegl do wiezienia ale poprzysiagl zemste. probowal to zrobic gdy pawel nieslusznie oskarzony wyladowal w tym samym wiezienie,ale i tak mu sie oberwalo wiec juz calkiem jest teraz wsciekly. byl, naszczescie niezyje

Gość ihateholiday
jezu no co ja teraz poczne. a kto wie co bedzie po wakacjach?? zawsze pokazywali jakies fragmenty...

Gość no wlasnie jak
chce wiedziec co sie bedzie dziac po wakacjach!

ja też nie wytrzymam 😭 wczoraj mało co się nie poryczałam jak ogladałam :( zawsze tak przeżywam rozstanie z serialami :( najgorzej było z "samym zyciem", bo serial już na zawsze skończony :( czułam się tak jak by ktoś umarł, popłakałam się na końcu ostatniego odcinka, ogladałam go potem kilka razy

Gość abcdef abcd
nom manuel zwykly gwalciciel i zrobili z niego wielkiego zloczynce ktorego sie wszyscy boja ;p;p;p normalnie w wiezieniu bylby zgnojony ;]

Gość abcdef abcd
swoja droga tez nie wiem jak wytrzymam bez 1 milosci , prosto w serce i na wspolnej ;p;p;p

Powtórki są na Polsacie2, a na Polsacie Film lecą stare odcinki, dzisiaj był 590. Może przeżyjemy;)

Gość no wlasnie jak
tak wlasnie ogladam ost odcinek prosto w serce.. choc nie wciagnal mnie tak jak pierwsza milosc. z tym manuelem to dosc zalosne,choc przekonujaco gral medynski wariata, ale to bylo chore ze taki przestepca listem gonczym scigany lazil niemal na luzie a to za kinga a to za pawlem :D i ciagle nowe telefony i samochody :D

Gość no wlasnie jak
e tam powtorki..ja ciekawa jestem co nadal bedzie...

Gość żę tak powiem
W Pierwszej miłości to już przysadzili z tymi scenami walki!!! No żesz kurde o 18 takie sceny żeby w tv pokazywali przecież to dzieci oglądają!!! A tam krew się leje, facet z nożem.... Ja byłam przerażona choć mam 25 lat!!! moim zdaniem zbyt brutalne te sceny były!!!