Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalal

o co on się czepia?

Polecane posty

Gość tralalalal

Moj facet się denerwuję bez powodu jak dla mnie. Codziennie ze szkoły podwozi mnie pewien kolega, do którego nic nie czuje i czuć nie będe. Co prawda chyba się podobam temu chłopakowi. Bo chciał się kilkakrotnie ze mną umówić. Ale odmówiłam. Podwozi mnie codziennie ze szkoły, ale to one do mnie pisze o której kończe i zawsze potem na mnie czeka. Co w tym złego? Mój chłopak denerwuje się. Ma racje?

Gość ggowinn
Ale masz chłaopaka frajera.

Gość ttralalalal
Dlaczego frajera?

Gość jasmian lalala
jasne ze ma racje, podobasz mu sie chciał sie umowic...ewidentnie nie jest to dla tego kolegi czysta znajomosci...wiec sory, chłopak ma prawo chciec bys sie z nim nie widywała...

Gość ttralalalal
To mam nie jeździć z tym chłopakiem? To coś złego. Podwozi mnie dzięki temu codziennie zaoszczędzam koło 20 min, dobre i tyle. Tylko fakt że on codziennie czeka pod szkołą.

Gość jasmian lalala
jesli serio jestes w porzadku to nie powinno byc problemu zebys jezdziła..i jesli koklega nie jest nachalny i rozumie ze odmawiasz bliższych kontaktów i jestescie tylko znajomymi...z tym że chłopak zrozumiałe ze ma coś do tego, bo daczego jego dziewczyna co dzien z jakims kolesiem jezdzi który wyczekuje co dzien na Ciebie i na pewno na cos liczy...porozmawiajcie i niech chłopajk czuje sie spokojny i temat zamkniety ale jakby jednak czuł sie cały czas z tym zle lepiej przestac jezdzic z kolega...i miec w plecy te 20 min;)

Bez powodu ? Cóż, a czy Ty chciałabyś aby Twój facet obwoził jakąś laskę ? Nie byłabyś ani ciut ciut zazdrosna ? Podobno ze wszystkiego będziemy rozliczeni w dniu sądu ostatecznego, tylko myślę iż Twój facet nie będzie czekał tak długo. Jeśli Ci na nim zależy to niestety ale musisz się opowiedzieć po którejś stronie :) http://poznajdate.com/kopary.html

a wyobraź sobie, że on codziennie widuje się sam z laską, która się w nim kocha, nie uwierzę, że nie przeszkadzałoby Ci to.

Gość jklo
po JASNEJ STRONIE SLOŃCA może być a teraz...

Gość .nauczycieIka
nie marudź! ja mogłabym zdradzić męża na jego oczach a on by tylko z uśmiechem zapytał: "kochanie, dobrze ci było?" i przyniósłby mi szlafroczek.:D:D:D