Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej, ej

facet mojej siostry znowu pije ...

Polecane posty

Gość ej, ej

Moja siostra w zeszłym roku, po maratonie pijackim swojego meża rozwiodła się. Kilka miesiecy po rozwodzie wróciła do niego (po rozwodzie do tego czasu mieszkali razem, w osobnych pokojach, osobno na wakacje, osobno świeta, osobna kasa, itp). On po prawie rocznej abstynencji znów pije, a najlepsze jest to, że ta moja durna siostra wie o tym, zresztą on tego nie kryje ... sama mu chyba na to pozwoliła. Ona uważa, że on kontroluje to swoje picie, że ta przerwa mu pomogła, itd, itp - same bzdety. Dodam, że jest to facet, który po ciagu alkoholowym został przyjęty na oodział szpitalny na 3 mc-e. Czyli kliniczny, 100% alkoholik. Ona uczestniczyła w terapi dla współuzależnionych. Teraz wszystko na nic, ona juz nie pamieta co on robił, mówił, jak leżał zarzygany na klatce schodowej, jak chował wódę, piwsko ... Załamana jestem, on jej rujnuje życie ... za jej pozwoleniem powiecie, ale i tak nie zmienia to faktu jak mnie to wku.... . Nie moge zapomnieć o tym co było.

Gość Yeti bum
A ładna jest? Dobrze się rucha?

Gość ej, ej
spadaj Yeti

Gość ALE ZROZUM ŻE TYLKO CIEBIE
to martwi i wkurza, ona to widocznie lubi, tę huśtawkę emocji... chyba nie sądzisz, że siostra jest upośledzona i nie wie, co robi?

Gość ej, ej
Czyli powinnam sobie odpuścic i olać temat ? Udawać, że nie ma problemu i wszystko jest ok ? moge się postarać, spędzimy ten weekend razem, wiec tak czy siak będe musiała jakoś się zachować, oby dobrze. Ma ktoś tak jak ja ? Może niech mi odpowie osoba, która jest w takiej sytuacji ? na moim lub jej miejscu ... może wtedy to zrozumiem.

Gość kih
skoro spedzicie razem wekend to masz pole do popisu zeby pokazac ze alkoholik sie nie zmienia!!kup wiecej wodki 2-3litry i w momecie kiedy tamten bedzie podchmielony browarami, wyciagnij flaszke,potem druga,i trzecia kiedy zaciagnie bedzie juz po!! kiedy nie bedzie widzial to do kieliszka czy szklanki dodawaj mu po trochu oleju rycynowego-w nocy zesra sie do lozka a siostra w koncu zrozumie!!!! to tak po łebkach!!!znam taka historie i podzialalo!powodzenia

Gość ej, ej
On się zkasztani w majtki, a ja sie zrzygam ... i taki będzie finał. Za blisko siebie bedziemy spać, tj. na tym samym piętrze ;)

Gość kih
mozesz poswiecic sie dla dobra siostry!

Gość Miłoza
Teoretycznie są osobno, moze mieszkają ze sobą tylko dla tego aby było ławiej z opłatami? Tak czy inaczej byłemu męzowi siostry przydałoby sie leczenie. Serdecznie polecam http://leczyc.pl/