Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowannnnna

czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość zwariowannnnna

Witam Was dziewczyny:). Piszę tutaj ,ponieważ mam nadzieję ,że mi powiecie coś na temat ciąży a mianowicie ja i mój mąż postanowiliśmy zacząć się kochać bez zabezpiecznia:). Okres dostałam 21 Maja i trwał 5 dni , moje cykle trwają od 33 do 34 dni zawsze o jeden dzień się spóźnia ... Więc postanowiłam wejść na kalkulator dni płodnych i kochaliśmy się w te własnie dni:). Oczywiście nie codziennie ,tylko co może 2,3 dni... Teraz okres powinnam dostać 22 Czerwca i tego właśnie dnia zrobie test:). Mam nadzieję ,że wynik wyjdzie pozytywny jak myślcie kochane?. Wam się udało za pierwszym razem ?? Pozdrawiam :*

Gość noi co w zwiazku
ale masz nasrane w glowie a moze ci powrózyc z kuli????????

Gość noi co w zwiazku
cykle sie sprawdza obserwujac swoj organizm i tda nie wg kalendarza i to jeszcze z internetu

Gość zwariowannnnna
Nie musisz być taka wredna ... idiotko;]

Gość noi co w zwiazku
diotka to jest wlasnie ty po piepszysz jak bys mialam 5 lat:O tak bedziesz w ciazy wywrózylam ci to:O smiech na sali

Gość zwariowannnnna
Jesteś na tym forum ,żeby komuś doradzić,pomóc ,czy żeby kogoś besztać??. Nie cierpię takich osób ;/

Gość noi co w zwiazku
nie tylko zastanawiajaca jest twoja nie przecietna glupota wiesz:O jakmozna byc tak ciemnym :O

Gość autorko a aaaa
jakies ty potrzebujesz pomocy? czy to ciaza moze ciaza moze i nie czekaj do dnia @