Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KtosZOryginalnymNickiem

Jaki prezent na slub zamiast kwiatow?

Polecane posty

Gość KtosZOryginalnymNickiem

Jutro wybieram sie na slub do kumpla i nie wiem co kupic zamiast kwiatow. Niektorzy daja kupony totolotka, bombonierki, jakies albumy... Macie pomysl na bardziej ciekawy prezent? Tylko tak do 50 zlotych. Myslalem o dobrym winie z zestawem kieliszkow. Ktos doradzi? Bylbym wdzieczny.

Gość abec
oryginalny obraz z motywem kwiatów pięknie oprawiony z dedykacją

Gość abec
przepraszam - widzę teraz że masz ograniczenie kwotowe

Gość maryśiczka:))
ja chcialam ksiązki;)

Gość ndkjfirejfeir
To zależy czy młodzi prosili o coś zamiast kwiatów. Teraz często na zaproszeniach zaznaczają, że chcą właśnie kupony totka czy książki. Jeśli dobrze znasz kumpla tzn. jego (i jego przyszłej żony) gust i wiesz co może im się przydać, to faktycznie możesz kupić niezobowiązujący upominek. Domyślam się, że będziesz tylko na ślubie? Tym bardziej prezent nie powinien być drogi- bo kumplowi może zrobić się głupio, że nie zaprosił Cie na wesele. Jeśli wiesz jaki alkohol lubią to może być własnie to. A jeśli nie bardzo wiesz co mogło by im się spodobać i co lubią- kup po prostu kwiaty. Tradycyjnie :) Bo wiem z doświadczenia jak to jest z prezentami ślubnymi- każdy ma inny gust i nie zawsze udaje się trafić w to co lubią młodzi. My dostaliśmy ze 3 komplety filiżanek (każde inne) i żadne nie są używane. Leżą tylko i zabierają miejsce :(

Gość sam juz nie wiem...co zrobic
wino, ksiazka, slodycze, maskotki

Gość duże czarne dildo
:classic_cool:

Gość gość
Ja również mam ten problem :) Lepsze będzie wino czy może jakaś bomboniera?

Gość zawsze sexy
Jeśli chcecie być oryginalni to 50 zł. spokojnie wystarczy. Któlika albo jaką Kure im daj, na rozmnożenie - Młodzi się ucieszą :D kiedyś tak było. A poważnie to Winko albo Liker, ładnie zapakowany- wiesz lepiej co lubią.

alkoholu w tej cenie dobrego nie kupisz, 50 zyla to nawet na 0,7 ballantines'a nie starczy, a dobre wino to kosztuje co najmniej kilkadziesiąt zł i to bez żadnych kieliszków. więc sobie odpuść: X ja proponuję np. 2 takie bardziej wybajerzone pachnące świece, np. coś takiego: https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRW73XzIvaeuC5k5kfWvZfAS-R_zfPd_N76dMLaUTp0jSwisKXB