Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zdołowana

chyba oblałam egzamin

Polecane posty

Gość bardzo zdołowana

mialam dzis egzamin z ekonomiki i chyba zawalilam a wyniki dopiero 29 czerwca :( jestem zla na siebie i mam mega dola :( ehh musialam sie wyzalic

Gość dsvsdvsd
nie ty pierwsza i nie ostatnia

Gość bardzo zdołowana
tak tylko ze ja zawsze wszystko przezywam :( i teraz jestem zla bo poprawa jest we wrzesniu i do tego ustna :( masakra

Gość dsfsfsfddsv
ja mam jutro z mikroekonomii i tez nie zdam ;[ czuje to juz dzis

Gość bardzo zdołowana
ale najgorsze jest to ze ja obleje cos po raz kolejny przez moj stres! to samo mialam na prawku :( mialam 3 pytania w 1 mialam napisac co to przedsiebiorstwo i porownac je do zakladu a co ja glupia zrobilam :O opisalam przedsiebiorswto panstwowe i nie porownalam tylmo napisalam definicje zakladu :( w 2 pytania napisalam troszke, moze 1/3 albo 1/2 i jedynie 3 pytanie mam na bank dobrze .. jak sadzicie podciagna mi na 3 :( masakra

Gość bardzo zdołowana
:( mam doła

Gość dsvsdvsd
oby nie, głupi ludzie nie powinni studiować, a tym bardziej nie powinni mieć dyplomów ukończenia studiów wyższych 🖐️

Gość bardzo zdołowana
wlasnie wyobraz sobie ze nie mam zadnej 3 w indeksie, ale stres mnie zjadl i pomylilam sie, i wlasnie dlatego jeszcze bardziej jestem zla na siebie ze znalam odp na pytanie a napisalam nie na temat

Gość bardzo zdołowana
ehh mam nadziejeze mi ta 3 wyjdzie bo jak bede musiala sie przez cale wakacje martwic powtorka we wrzesniu to masakra :( wiem ze sie za bardzo tym przejmuje ale zawsze sie staram zeby bylo dobrze, i teraz znalam odp na pytanie a napisalam co innego w nerwach

Gość dsvsdvsd
martwic? jesli umiesz a to byl stres to nie ma sie czym martwic

Gość bardzo zdołowana
no tak ale zamiast spokojnych wakacji ze wszystko pozaliczane to ja bede sie przejmowac egzaminem :( a najgorsze ze w poniedzialek i srode mam egzaminy a ja sie teraz tym przejmuje ze tego nie zalicze :(

Gość tyfer
Nie masz się czym przejmować- to tylko egzamin. Niech to będzie nauczka dla ciebie na przyszłość , by bardziej się przyłożyć do nauki. Nie ma co się dolować- egzamin zawsze można powtórzyć! Nie masz powodu, by się żalić

Gość bardzo zdołowana
wiem ze tylko egzamin, ale zawsze sie przykladam tak zeby zdac za pierwszym razem i miec z glowy , a teraz jestem w takiej niepewnosci .. napewno mam 1,5 pytania na 3 dobrze i jak sprawdzajacy bedzie luźniejszy to mi zaliczy a jak da jakąs wyzsza punktacje to nie bedzie dobrze