Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sam juz nie wiem...co zrobic

czy to ma sens

Polecane posty

Ja 30 lat - kawaler - ona 21lat z 2letnim dzieckiem - z ojcem dziecka ma kontakt podczas wizyt. Czy nas zwiazek ma sens - czy ona kiedys nie bedzie chciala do niego wrocic? Druga sprawa ja po studiach, ona w trakcie zaocznego lo:( po trzecie ja z rodziny na poziomie - ona ....różnie to bywało. Troche sie obawiam - ze to jej matka chcre cos tu ugrac, wydac córkę w dobre ręce.....? Sam juz nie wiem:( Czy to miłość?

Gość a ładna...
"Czy to miłość?" nie

możnaby odnieśc wrażenie że ona po prostu chce się ustawic finansowo... nie angażuj się w to tak od razu. -.-

Gość a ładna...
"możnaby odnieśc wrażenie że ona po prostu chce się ustawic finansowo" po tym jak on przedtsawi ł sprawe to napewno tylko zze... n ie znamy opini drugiej strony. Moze jest fajniejsza i przychylniejsza niz ta dwulicowa i niouchajaca postep opinia tego pana :)

uczucia uczuciami - miedzy nami jest ok - ale obawiam sie manipulacji ze strony jej matki - jest nad wyraz miła dla mnie - a ona to w końcu bardzo młoda dziewczynka, troche zagubiona

Gość a ładna...
iiiii? co?

Gość a ładna...
dobra..... masz mieszkanie własne czy na kredyt? czy cos osiagnełes czy tylko studia masz i mieszkassz nadal u rodziców albo wynajmujesz? po za tym? ona robi LO - spoko fajnie, po mimo dziecka nadla sie chce dokształcac i rozwijac. słuchaj coooo ty takiegooo masz co by mołgoi swiadczyc o tym ze ona i jej mama chca aby ona sie dobrze ustawiła przy tobie?

Gość OneTwo
Uważaj żeby Cię wszyscy nie wyruchali w dupę, z tym ojcem dziecka na szarym końcu.

21 lat to dziewczynka>? hmmm wiesz, dojrzałości nie liczy sie cyframi. Ciężko coś tu doradzić, teraz kobiety sa takie przebiegłe, nie możesz byc pewien na 100 % czy aby córka z mamusią nie znalazły sobie naiwnego do wychowywania czyjegoś dziecka. Nie chce Ci tu siać fermentu, ale jest taka mozliwość. Jest równiez taka, że to miłość, Ty kochasz ją, ona Ciebie i nie ma sensu dorabiać tu teorii

Gość a ładna...
no i uwazaj na meteoryty... po za tym samoloty, samochody, choroby, zwierzeta i wiele wiele wiele inncyh rzeczy...pamietaj badz ostrozny jak chodzic bo mozesz sie podknac i sobie złamac biodro... nooo normlanie lepiej nic nie robic połozyc sie i umrzec bo wszedzie cos ci grozi ...

sam juz nie wiem...co zrobic Ja 30 lat - kawaler - ona 21lat z 2letnim dzieckiem - z ojcem dziecka ma kontakt podczas wizyt. Czy nas zwiazek ma sens - czy ona kiedys nie bedzie chciala do niego wrocic? Druga sprawa ja po studiach, ona w trakcie zaocznego lo po trzecie ja z rodziny na poziomie - ona ....różnie to bywało. Troche sie obawiam - ze to jej matka chcre cos tu ugrac, wydac córkę w dobre ręce.....? Sam juz nie wiem Czy to miłość? kochasz ja ??? akceptujesz jej dziecko z 1 związku ????

Gość a ładna...
chyba nie bo autor sobie polazł :P

Moja rodzina jest jest znana w naszym miescie - mieszkam w domu rodzicow - siostra wyszla za maz - dom jest na mnie.

pracujemy razem z ojcem - mamy firme. Mama ma sieć kwiaciarni w naszym wojew.

jeszcze nie jestem na tyle zaangazowany by mowic o milosci - lubie spedzac z nia czas...jej dziecko - fajne - czy akceptuje - chyba tak - skoro do niej chodzę...pogubilem sie troche.

Gość shfh
rownie dobrze o kazdej mozesz tak myslec ;/ jestes kretyn i tyle, to ty ja znasz a nie my , jak jej nie kochasz to zostaw i tyle jedyne w czym nie widze sensu to w tym ze w ogole piszesz o tym na forum. ;]

Gość ze zdania wynikia ze blizniacz
nie o kazdej - dokladnie facet pisze o okolicznosciach - dziecko, wyksztalcenie itd... Trudna sprawa!

Gość shfh
to niech lepiej ja zostawi skoro to taka niewiadoma ;/ i znajdzie sobie dziewczyne na poziomie bo jak to tak ;]

Gość zadaj sobie proste pytanie
czy nadal byś do niej chodził jesli by powiedziała, że przez najbliższe pięć lat nie będzie seksu to sprawdzi siłę twoich uczuć :classic_cool:

sam juz nie wiem...co zrobic jeszcze nie jestem na tyle zaangazowany by mowic o milosci - lubie spedzac z nia czas...jej dziecko - fajne - czy akceptuje - chyba tak - skoro do niej chodzę...pogubilem sie troche. 16:51 akceptujesz dziecko albo nie !!!! ''chyba tak- skoro do niej chodzę'' dziwne !!! przeszkadza ci ze jest słabo wykształcona ??? ze nie pochodzi z bogatej rodziny. kurde same wady widzisz. weź zostaw ta biedna dziewczynę i przestań jej w głowie mieszać. tylko ja skrzywdzisz.

znamy sie kilka tyg. - nie ma jeszcze sexu.

boje sie ze to jej matka tu miesza, przyszla kiedys do nas do firmy niby o cos zapytac i taka dla mnie mila, a nawet mnie nie znala - a potem zaczela cos o corce mowic - a kiedys w klubie sie zgadalem z jakas dziewczyna i okazalo sie ze to ona.

nie przeszkadza - ale moge miec obawy nie? póki sie nie zaangazowalem, moze nie wrto w to brnac.

myślę ze nie watro skoro na wstępie takie porównania . jak chcesz z kimś być to tego nie robisz. wykształcenie, pochodzenie, to nie ma znaczenia. jeśli jest ci z nią dobrze to w czym problem. po co szukać dziury w całym.

Gość 3 pytania do autora
W czym jesteś od niej lepszy, studenciku pracujący w firmie ojca? NICZEGO w życiu sam nie dokonałeś i nie osiągnąłeś sam NICZEGO! A ona to co prawda oferma, jeśli chodzi o wiedzę na temat antykoncepcji, ale teraz naprawia swoje błędy i wykazuje zaradność, zapierdalając 24 h na dobę z małym dzieckiem, a do tego w weekendy do szkoły. Ty byś się pewnie popłakał, gdybyś musiał zrobić choć połowę z tego. 30-letni kawaler - co z tobą nie tak, że jeszcze nikogo nie masz? Dziewczynie przypisujesz same najgorsze zamiary tylko dlatego, że za wcześnie i z nieodpowiednim facetem... ale ciebie najwyraźniej NIKT nie chciał :D Skoro nie jesteś pewien jej uczuć, intencji, do tego wasze rodziny dzieli przepaść, nie masz z nią o czym gadać (bo chyba nie masz, skoro tak cię martwi różnica wykształcenia), to CO TY Z NIĄ KURWA W OGÓLE ROBISZ? Tylko ruchasz?