Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem nienormalna chyba..??

Jestem nienormalna ? Mam 24 lata a żyje jak dziecko,bez zobowiązań

Polecane posty

Poniewaz nie chce miec doroslego zycia. Tak samo jak anorektyczki ,ze strachu przed dorosloscią ,a raczej zmianą ciala z dziecięcego na dorosle. Ja nie musze sie odchudzac ,mam swietna przemiane materii , jem co chce i nie tyje. Od lat moje cialo i twarz sie nie zmienily, nadal wygladam jak 15 latka :D Mam tez plan jak zachowac ten wyglada jak najdluzej ;) Moi rodzice rowniez wygladają bardzo mlodo, zwlaszcza tata ;) Znajomych mam z gimnazjum i lo , poznalam sporo ludzi na dyskotekach i dwoch kursach jezykowych ,specjlanie poszlam do takiej grupy wiekowej... tzn pani w recepcji do takiej mnie wpisała :D Do pracy nie mam zamiaru isc, moj chlopak nas utrzymuje, ma sporo gotowki ,pracowac nie musi. Czy jest tu ktos podobny do mnie ? :P

Gość Atlas Shrugged
to prowokacja normalnie, ale zapraszam: chcę cię przelizać, skąd jesteś? też jestem w twoim wieku:)

Gość kofanalalunia
http://showup.tv - tu sie dowartosciujesz ;) a tak na marginesie - to normalne - dorosniesz jak cie zycie zmusi - jestes normalna!

Jesli prowokacja to po co odpisujesz? bye bye ;D

kofanalalunia - zycie mnie zmusi ? oh hahahhahahaha jeszcze czego stara krowo :D wolalabym sie otruć niz byc jak dorosli :D

Quis leget haec - wg ciebie prowo ? haha ,nie wierzysz ze moge miec fajne zycie ;) a ty musisz zapierdalac do roboty jak glupia

Gość Atlas Shrugged
a nie mówółem ze prowo? ha!

Musze sie skumać z Egoist_31. :D