Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzadko ktoo

Rzadko kto w dzisiejszych czasach potrafi wychować dzieci na porządnych ludzi !

Polecane posty

Gość rzadko ktoo

taka jest prawda:o

Gość gergerg
Heh... może to wcale nie jest proste? Ale ja mam ambicję wychować córkę na dobrego, mądrego człowieka i sądzę że mi się uda. Mam zresztą sprawdzone wzorce a mała jest bystrą, myślącą dziewczynką o czułym sercu więc powinno być dobrze.

Gość 32432423
jak takie matki jaka na kafe (większość) to nie dziwne, że dzieci niewychowane

Gość rzadko ktoo
Na pewno nie jest to proste, ale nie każdemu się chce nawet zadać ten trud... w dzisiejszych czasach.

Pocieszające, że „rzadko ,a nie „ w ogóle. Jednak musi być tego jakiś powód. Często popełniamy błędy , których się nawet nie domyślamy i niestety za nie będziemy odpowiadali dopiero na sądzie ostatecznym, a nasze dzieci dzięki tym błędom będą miały skrzywione życie. Najsmutniejsze jest to według mnie, że większość ludzi doszukuje się winy w samych dzieciach, a tak naprawdę to wina środowiska w jakim dziecko się wychowuje :rodzina, szkoła, znajomi itd. Przyznaję, że współcześni rodzice mają niezmiernie ciężko, bo i ciężkie czasy nastały jednak nie należy się poddawać. Miłość i rozmowa nieraz może nadrobić nasze rodzicielskie wpadki. Kochajmy więc nasze dzieci i rozmawiajmy z nimi, bo oni też mają coś ważnego do powiedzenia. http://poznajdate.com/kopary.html

Gość nikt raczejj
ty autorko umiesz:O

Gość rzadko ktoo
tak ? a gdzie napisałam, że umiem ?

Gość rzadko ktoo
Czyżby "uderz w stół a nożyce się odezwą?" :) Coś mnie dziś skłoniło do rozmyślań na ten temat, i tyle.

Gość jeśli normalne
Skoro za rodzenie dzieci biorą się gówniary tuż po maturze, to nie ma się co dziwić. Im się wydaje, że dziecko to jest coś dzięki czemu złapią sobie męża, coś co można ubierać w takie słitaśne ubranka, ale że trzeba to wychować to już jednej z drugą nie przyjdzie do głowy :o