Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Życia mi trochę żal...

Polecane posty

Gość jadwinia..21
to jest o koniach ta piosenka wieśniacka jakaś

Gość smażona słoninka
skwareczku...

Gość smażona słoninka
niedziel jak ty wytrzymujesz widok porozbieranych kobiet na ulicach ?

Tak z dwa, trzy tygodnie temu... przechodziłem przez ulicę, przez skrzyżowanie, zamyśliłem się i chciałem wejść pod samochód bo nie spojrzałem czy coś jedzie... no ale co z tego jak to skrzyżowanie, on skręcał to powoli jechał i wyhamował... tylko się spytał gdzie ja mam oczy a ja że w dupie odpowiedziałem :(

Gość svm.
Jemu brakuje porządnego ruchania, taka prawda. 🖐️ Zaraz przestałby marudzić i biadolić na swój straszny los :D

Ale koniec z użalaniem się nad sobą... trzeba się pogodzić z tym że przegrałem życie, ciężko i żal życia, ale nie ma wyjścia... pogodzić się, położyć i czekać na śmierć aż łaskawie przyjdzie za kilka... kilkanaście... może kilkadziesiąt lat. :(

Gość svm.
ojapierdole. 😭 Do niektórych to jak do ściany :O

Ale mnie wpieniasz po prostu, gdybyś mnie znał podejrzewam, że byś mnie znienawidził bo bym Ci niezłe awantury robiła. Jeden był tu taki w tym stylu, ale jednak wziął w dupę w troki i daje rade A dziś miałeś się uczyć, a nie przegrywać życie

KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1