Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freeee18

Niecierpie ludzi z mojej klasy

Polecane posty

Gość freeee18

byłej na szczescie. Ogladam foty ze studniowki i rzygam, po co ja tam szłam?:O nie chciałam, ale wychowawczyni mnie zmusiła, powiedziała ze ona za mnie zaplaci bylebym poszła! nie było zle, w sumie bylam zadowolona, ale teraz jak to ogladam i patrze na tych ludzi to mi nie dobrze!!! KTO JESZCZE TAK MA?

Gość eliksirr
chyba tylko ty... :/

Gość freeee18
wszyscy tak uwielbialiscie te pierdolone LO??????

Tez tak mam, tylko że w moim przypadku dolegliwości wzbudzają moje zdjęcia ze studniówki Nigdy więcej nie chcę tego oglądać:O

Gość freeee18
nie chce ich widziec, minał juz ponad miesiac od ostatniej matury kiedy musialam patrzec na ich mordy, do teraz nie moge pozbyc sie tego uczucia obrzydzenia do nich, to chyba nie minie

Gość EKIPA Z NEW JERSEY
znam ten bol ja tak miałam w gimnazjum nie poszłam na zasrany bal ani na zakończenie roku pierdoliłam ich

Gość freeee18
wypierdole ta zasrana plyte ze studniowki, straciłam ponad 4 stówy na kilka godzin z popierdolonymi debilami

Gość Gwiazda prawde Ci powie
no ja swojej klasy także nie lubiłam ;d Frajernia jebana :D mnie tam lubiano a w sumie chyba tylko moją nieskromną bezpośrednią chamska osobowośc :D :D Przychodząc do szkoły... stwierdziłam jedno podczas kłótni i awantur jakie były wiecznie w klasie że pierdoli mnie to co tam się dzieje bo nie przyszłąm do szkoły się przyjażnic tylko przyszłam po wyksztalcenie średnie :d LUDZIE SA POJEBANI... JAKIES NIEROROZWINIĘCI RODZICE JE NA SWIAD WYDAJĄ!!!

Gość freeee18
skończyłam ogladać te foty, już nigdy do nich nie zajrzę :O nie chce patrzec na te ucieszone mordy, dobrze że alkohol dało się przemycić tylko on sprawił że tam przetrwałam, miałam ochote najebać wszytskim

Gość Gwiazda prawde Ci powie
trzeba bylo kupic cos w płynie na przeczyszczenie:D i dolać dosywac :D i mieli by mega kibel :D super wspomnienia a Ty byłabyś zadowolona :D