Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy co robic...

pozwolilam jej u nas zamieszkac a ona chce zabrac mi narzeczonego!! pomocy!

Polecane posty

Gość pomocy co robic...

roztsała sie z chłopakiem, nie miala gdzie mieszkac i z placzem błagała mnie aby jej pomoc. znałyśmy sie dobrze ze studiów, zrobiło mi sie jej zal i cholera nie umiem odmawiac!! zamieszkala ze mna i narzeczonym na początku maja, miała szybko cos wynajac i wyprowadzic sie od nas! ku*wa! dorabiam jako kelnerka, czesto nie ma w domu do 1 czy 2, ona nie pracuje, narzeczony zdalnie pracuje w domu. cholera! podejrzewam ze jest cos nie tak! raz wrocilam z pracy wczesniej. mieszkanie bylo zamkniete jak nigdy! wygrzebalam klucze i zobaczylam jak o północy (!) ona ubrana w jakies szorty i bluzce bez stanika piła z narzeczonym wino i smiali sie w najlepsze. kazali mi dolaczyc do siebie:o kiedys mialam wolne, ona o tym nie wiedziala i wparowala do naszego pokoju bez pukania w skapej bieliznie z okrzykiem "to co dzis robimy?". pare razy widzialam jak patzryli na siebie, mruagli porozumiewawczo, mowili piesczotliwie do siebie niby 'po przyjacielsku". najgorsze bylo to, ze w moim lozku znalazlam jej kolczyk;o !!! narzeczony tlumaczyl sie ze ona poscielila lozko i pewnie wtedy zgubila !! ;o czesto jak sie kąpę słysze icvh szepty i smeich. ostatnio powiedzialam, ze ma sie wyprowadzic ze mieszka wystarczajaco dlugo, nie płaci rachunków! za kazdym razem narzeczony jej bronil, zeby pomieszkala najpierw do konca maja, potem do konca jej sesji:o zebym nie byla bezduszna. tamta sie poryczala, my sie poklocilysmy. na osobnosci powiedzialam jej zeby trzymala sie zdaleka od niego, udawala idiotke ze nie wiem o czym mowie! pomocy! co mam robic!

Gość mściwa Gośka
zostaw ich , na cholerę ci taka koleżanka i zdrajca facet?

Gość pomocy co robic...
to moje mieszkanie:o jestem z nim 5 lat!

moim zdaniem ten kolczyk w łożku jest wystarczającym powodem, żeby rozstać się z narzeczonym, bo ewidentnie cię zdradził. Co to za wytłumaczenie, ze niby ona ścieliła mu łóżko? Poscieliłabyś łóżko koledze lub współlokatorowi? Raczej nie. Poza tym ciekawe, że akurat wtedy spadł jej ten kolczyk, tak sam z siebie.

Gość mściwa Gośka
to wyjeb ich oboje , ją i jego:D

Gość fac et t t
autorko jestes pierdolnieta ? Rzucaj gnoja, a tej szmacie ryja oklep!

Gość mandarynkowa20
po co Ci facet, którego inna zabrała, po co Ci jakieś resztki? A tak z tego wszystkiego wynika. Spakuj jej rzeczy i wystaw na korytarz. Albo, żeby się upewnić, naściemniaj im że musisz jechać np. do chorego rodzeństwa czy coś i że nie bedzie cię jakies dwa dni, i wpadnij znienacka rano.

Gość prawiczek z warszawy
wymyślasz głupoty

Gość mandarynkowa20
a właśnie, kolczyk na wkręt? mi też spadają ale tylko gdy siedzę z moim facetem, więc wiadomo dlaczego ;) inaczej kolczyk nie ma prawa wypaść.

nie przylapalam ich na zdradzie. powiedzialam im dzisiaj ze ide do swojej matki bo zle sie poczula i wroce jutro. tak naprawde wroce wczesniej i zaskocze ich! mam nadzieje ze nie mam racji. ONA byla ze swoim chlopakiem ponad dwa lata, nie wierze ze mogla go tak latwo zapomniec i zachcialo sie jej mojego narzeczonego:o

Gość Stracilas juz 5 lat
Chyba nie chcesz stracic 25lat? Oboje smieja Ci sie w twrarz. Pogon na zbity pysk jedno i drugie. NIE MA LITOSCI ! SZANUJ SIE ! Rozum Ci mowi, ze maja romans, ale łudzisz sie ze jest inaczej. Reaguj nim bedzie za pozno. Maja romans, to jasne. Wiem, że to bedzie dla Ciebie cięzkie, ale na PEWNO NIE TAK CIEZKIE JAK PEWNEGO DNIA WROCISZ WCZESNIEJ Z PRACY I ZOBACZYSZ ICH JAK SIE ZABAWIAJA. Poza tym, kobita ktora sie szanuje, nie pozwoli na takie traktowanie ;)!

Gość mściwa Gośka
ręce opadają!

Gość Stracilas juz 5 lat
dodaje do ulubionych bo chce poznac dalszy bieg wydarzen . napisz jak sie udalo!

Gość prowo jak nic:)
Już to czytałam, dokładnie ten sam tekst:) Mam dobrą pamięć:) Gdyby nie to, pewnie bym się nabrała znowu;)

Gość facet się umie ustawić
powiedz żeby on się wyprowadził i zobaczysz jak szybko ona zniknie.

on pomaga jej szukac mieszkania, wychodza gdzies na miasto, ogladac pokoje, ale nigdy nic nie może znaleźć, bo albo wynajete, albo za drogo! teraz koniec sesji i miała wracać do swojego rodzinnego miasta ale wymyśliła sobie że tu sa wieksze zarobki niz tam gdzie mieszka! mój narzeczony jej przyklasnął! ręce mi opadly! mówiłam mu na osobniści że przegina, ze ona nie płaci rachunkow!!!!on stwierdzil ze sama zaproponowalam jej mieszkanie. wykrzyczalam mu w twarz ze mnie zdradza, wtedy ONA wparowala do pokoju i z oburzeniem zauwazyla ze mam nierowno pod sufitem, ze nadal jej zalezy na jej byłym chlopaku!!! poczułam sie obco w swoim wlasnym domu! wszytsko wygladalo na to, ze nic sie nie dzieje! rozum mowi mi co innego. moja kolezanka ostatnio powiedziala, zebym uwazala, bo ONA roztsała ise chlopakiem bo on ankrył ją na zdradzie! wszytsko mi mowi ze jest cos nie tak!

Gość hahaha ja też kiedyś
nawet jak jeszcze do niczego nie doszło, to założe się, że ten kolczyk schowała w pościel specjalnie żebyś go znalazła

Gość i jajecznica... na na na na!
ją wypier*dol jego ochrzań.

daj spokoj, laska to ewidentnie przyklad trujacego bluszczu a twoj chlopak (bez urazy) ale dupek albo idiota :( wywal ja z mieszkania i to bez zadnych sentymentow!! pokoj da sie znalezc w tydzien jak jest ciapa to niech mieszka pod mostem ale zaloze sie ,ze jak nie bedzie miec wyboru to sobie poradzi no i nie chce cie dobijac ale ja bym sie zdziwila jakby twoj chlopak cie nie zdradzal..sorry ale kolczyk w poscieli?kolczyki same z siebie nie spadjaa ;/, i po co on chodzi z nia pokoje ogladac?

Gość ja bym jej dala czas do konca
czerwca a potem definitywnie wystawila wlaizki za drzwi a jak facte bedzie sie plul zapytaj czy chce wyleciec razem z nia i doklandie po cholere on z nia szuka mieszkania i dlaczego nie zawstydza go jej prawie ze negliz ?

Ja bym ich oboje wyjebała na zbite mordy i jeszcze im się śmiała w twarz, żeby sobie teraz sami mieszkanka szukali:)

Gość Livka-pokrzywka
dlaczego zawsze baby czepiaja sie dziewczyn? a on co kurwa, swiety taki? sila go zmusila żeby poszedł z nia do tego wyra i ja bzyknał?! Błagam was.Wina jest taka sama zarówno po stronie tego faceta jak i tej dziewczyny. Jak juz ma kogos wywalać z domu, to niech wywala jego i ją, wtedy bedzie sprawiedliwie.

Gość EKIPA Z NEW JERSEY
nie wierze że sa jeszcze tak naiwne idiotki jak autorka

Gość kolczykiem się nie przejmuj
bo ona zapewne ci go podrzuciła, zauważyła by gdyby jej spadł ewidentnie chciała abyś ty go znalazła